Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Βάσεις 2016 – Πανελλήνιες: Ο υποψήφιος έγραψε ιστορία [vid]

Βάσεις 2016 – Πανελλήνιες: Ο υποψήφιος έγραψε ιστορία [vid]

Έφτασε η κρίσιμη ώρα για τα αποτελέσματα των Πανελληνιων 2016… Οι Βάσεις 2016 για τις Πανελλήνιες αναρτήθηκαν στο site του Υπουργείου Παιδείας results.it.minedu. Δείτε όσα πρέπει να γνωρίζετε και που θα κυμανθούν οι Βάσεις 2016 αλλά και τον υποψήφιο που… έγραψε ιστορία!

Βάσεις 2016: Τελειώνει η αγωνία των χιλιάδων μαθητών που πήραν φέτος μέρος στις Πανελλήνιες 2016 με στόχο την εισαγωγή τους σε ένα από τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας, καθώς ανακοινώνονται επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας οι Βάσεις 2016. Και μαζί τους θα τελειώσει και η αγωνία των γονιών τους. Οι αρχικές εκτιμήσεις, εικόνα που φαίνεται να επιβεβαιώνεται, είναι πως η βάσεις θα κινηθούν σε πολλές ταχύτητες.

Σήμερα το πρωί ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκος Φϊλης σε συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Βάσεις 2016). Από τις 11 η ώρα το πρωί της Τετάρτης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Σε περίπτωση που το site του Υπουργείου Παιδείας δεν λειτουργεί, δοκιμάστε ξανά σε λίγο.

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα των πανελλήνιων Εξετάσεων θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, στα οποία θα αναρτηθούν εντός της ίδιας ημέρας. Επίσης, σήμερα ανακοινώνονται και τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε., μη ελληνικής καταγωγής. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ 2015 ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ

Ο άνθρωπος που έβλεπε τις… Βάσεις από μακριά: Κάθε μαθητής αντιμετωπίζει με τον δικό του τρόπο τις πανελλήνιες εξετάσεις. Αυτό διαπίστωσαν οι δημοσιογράφοι έξω από εξεταστικό κέντρο στις Σέρρες, όπου περίμεναν για δηλώσεις και εκτιμήσεις μαθητών για τα θέματα της ιστορίας. Ένας από τους υποψήφιους των Πανελλήνιων 2016 όμως, έμελλε να γίνει κεντρικό θέμα σε facebook και twitter με την παρακάτω δήλωση. Όπως λέει τα θέματα της ιστορίας ήταν εύκολα αλλά ο ίδιος ήταν αγουροξυπνημένος και δεν έχει αποφασίσει… Δείτε το βίντεο που έχει σαρώσει στο ίντερνετ.

Στο facebook πολλοί χρήστες τονίζουν πως η συγκεκριμένη δήλωση είναι παλιότερη. Όπως και να ‘χει πάντως, ο συγκεκριμένος υποψήφιος κέρδισε… με το σπαθί του δημοσιότητα και το βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο συνεχίζει να κάνει το γύρο του διαδικτύου…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε