Πέμπτη, 25 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Βάσεις 2018: Γνωρίστε την… πρώτη των πρώτων στην Δυτική Μακεδονία!

Βάσεις 2018: Γνωρίστε την… πρώτη των πρώτων στην Δυτική Μακεδονία!
Φωτογραφία από: kozanimedia.gr

Οι βάσεις 2018 ανακοινώθηκαν και οι πρώτες ιστορίες… επιτυχίας έρχονται στο “φως” της δημοσιότητας! Τι λέει η Διαμάντω Μυλοπούλου.

Οι βάσεις 2018 είναι πια αναρτημένες και η αγωνία εκατοντάδων χιλιάδων υποψηφίων που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλήνιες έλαβε τέλος!

Το επόμενο βήμα είναι να γνωρίσουμε τους μεγάλους επιτυχόντες της φετινής δοκιμασίας των Παννελαδικών, οι οποίοι μπορούν πλέον να χαρούν… και με την βούλα την επιτυχία τους!

Με 19.200 συνολικά μόρια είναι η… πρώτη των πρώτων των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων στη Δυτική Μακεδονία: Ο λόγος για τη Διαμαντώ Μυλοπούλου, από το 1ο ΓΕΛ Κοζάνης, η οποία, πλέον, είναι και επίσημα φοιτήτρια στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Όπως, άλλωστε, ήταν και ο μεγάλος της στόχος.

Η ίδια, μιλώντας πριν από λίγο στο Kozanimedia, ανέφερε: «Ο δύσκολος αγώνας μου δικαιώθηκε. Παρά τις αντιξοότητες πέτυχα τον στόχο μου και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό!

Εύχομαι η επιτυχία μου να μην περιοριστεί μόνο στο αποτέλεσμα των πανελλαδικών εξετάσεων αλλά να επεκταθεί και στην ατέρμονη αναζήτηση της γνώσης και της αλήθειας. Άξιοι συγχαρητηρίων είναι όλοι όσοι αγωνίσθηκαν ασχέτως αν κατάφεραν να κατακτήσουν τους στόχους τους”, συνεχίζει με αξιοπρόσεκτη ωριμότητα!

Πώς μπορείτε να δείτε τις βάσεις 2018

βάσεις 2018 Πανελλήνιες

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι σήμερα Δευτέρα 27-8-2018, μετά τις 17:30 ανακοινώθηκαν οι βάσεις 2018. Όλα τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους
β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Click4more: Bάσεις 2018: Αυτή είναι η σύγκριση με την περσινή χρονιά!

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια την Τρίτη 28-8-2018. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Επίσης σήμερα την ίδια ώρα (17:30) θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (οποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Με πληροφορίες από: kozanimedia.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις