Ελλάδα

Βάσεις 2020 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΑΡΤΑ) – ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΕΛ ΓΕΝIKH ΣΕΙΡΑ ΗΜ. (ΝΕΟ)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

ΒΑΣΕΙΣ 2020 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΑΡΤΑ) ΓΕΛ ΓΕΝIKH ΣΕΙΡΑ ΗΜ. (ΝΕΟ) – ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΑΣΕΩΝ 2020 – ΜΟΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ: Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας οι Βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το 2020. Στο newsit.gr οι Βάσεις 2020 και τα μόρια για όλα τα τμήματα και τις σχολές.

ΒΑΣΕΙΣ 2020 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΑΡΤΑ) ΓΕΛ ΓΕΝIKH ΣΕΙΡΑ ΗΜ. (ΝΕΟ) στο ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΑΣΕΩΝ 2020 – ΜΟΡΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ: Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2020 έμαθαν σήμερα τα μόρια εισαγωγής, καθώς ανακοινώθηκαν και επίσημα από το Υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των βάσεων 2020. Σήμερα, οι χιλιάδες υποψήφιοι θα γνωρίζουν αν κατάφεραν να εισαχθούν στη σχολή της αρεσκείας τους, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα ή θα ξαναδοκιμάσουν στις Πανελλήνιες τη νέα χρονιά.

Τα μόρια για εισαγωγή στη σχολή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΑΡΤΑ) – ΓΕΛ ΓΕΝIKH ΣΕΙΡΑ ΗΜ. (ΝΕΟ) στο ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Κωδικός σχολής στο μηχανογραφικό 1250), είναι 6.950 μόρια (Επιστημονικό πεδίο 2/4). Ο πρώτος επιτυχών συγκέντρωσε 14.475 μόρια, ενώ η σχολή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΑΡΤΑ) έχει 199 θέσεις.

Δείτε αναλυτικά όλες τις Βάσεις 2020.

Οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2020 μπορούν να δουν τα μόρια εισαγωγής, καθώς ανακοινώθηκαν επίσημα από το Yπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των βάσεων 2020, ενώ μπορούν να δουν και σε ποια σχολή πέρασαν μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου στο https://results.it.minedu.gov.gr/ πληκτρολογώντας:
α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους,
β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια ως το μεσημέρι της Παρασκευής 28/08/2020. Διευκρινίζεται ότι οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Επίσης την ίδια ώρα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε. και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε. Τα ανωτέρω αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι φέτος ο αριθμός εισακτέων στις Σχολές, στα Τμήματα και στις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις Τμημάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 ανέρχεται στους 77.970, ενώ τα αποτελέσματα των βάσεων 2020 έχει πλέον ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο χάρτης της Ανώτατης εκπαίδευσης στη χώρα έχει πλέον αλλάξει, αφού δεν υπάρχουν ΤΕΙ.

Ο συνολικός αριθμός εισακτέων παραμένει ίδιος με τον τελικό περσινό αριθμό εισακτέων, ώστε να μην επηρεαστούν περαιτέρω οι υποψήφιοι εν μέσω υγειονομικής κρίσης του κορονοϊού. Επισημαίνεται ότι η μόνη διαφοροποίηση αφορά στην ανακατανομή των εισακτέων των Τμημάτων Νοσηλευτικής, των οποίων όμως ο συνολικός αριθμός των εισακτέων παραμένει ίδιος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή ο 30χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας της συζύγου του στο Ηράκλειο - «Ο γαμπρός μου έπαιζε θέατρο» λέει η μητέρα της 28χρονης
Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε ότι είναι αθώος και πώς η 28χρονη έπεσε μόνη της από το όχημα - «Μου είχε δώσει κλωτσιά και με είχε ρίξει κάτω ενώ ήμουν εγχειρισμένη 10 μέρες» λέει η μητέρα της
Η 28χρονη που νοσηλεύεται έχοντας σοβαρά τραύματα
Τεχνητή Νοημοσύνη: Η Ελλάδα θεσπίζει για πρώτη φορά ολοκληρωμένο πλαίσιο για την ασφαλή χρήση της στα σχολεία
Η χρήση εργαλείων ΤΝ θα είναι προαιρετική και υπό την εποπτεία εκπαιδευτικού, με απαγορεύσεις για deepfakes, πλήρως αυτοματοποιημένη αξιολόγηση και εισαγωγή προσωπικών δεδομένων μαθητών
Μαθητές, σχολείο
Συγκλονίζει ο καθηγητής των 17χρονων που έπεσαν από πολυκατοικία στην Ηλιούπολη - «Δύο υπέροχα πλάσματα, άριστες μαθήτριες που όλοι λάτρευαν»
«Δηλαδή δεν το χωράει το μυαλό μου, χτες ήμασταν μαζί και κάναμε πλάκα, ήταν χαμογελαστά παιδιά» λέει ο καθηγητής των κοριτσιών
Από αυτήν την πολυκατοικία έπεσαν οι δύο 17χρονες
6