Δευτέρα, 20 Μαΐ
26oC Αθήνα

Βάσεις 2023 – Η ευχή του Κυριάκου Πιερρακάκη προς τους υποψήφιους: «Αρχή μιας μεγάλης διαδρομής»

Κυριάκος Πιερρακάκης

Οι Βάσεις 2023 ανακοινώνονται σε λίγο σήμερα (27.7.2023) και ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης έστειλε τις ξεχωριστές ευχές του στους υποψήφιους που έδωσαν Πανελλήνιες Εξετάσεις φέτος και περιμένουν με αγωνία την ανακοίνωση.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης υπενθύμισε μέσω βίντεο που ανέβασε στη σελίδα στο Facebook στους υποψήφιους που ίσως αποτύχουν, ότι «δεν κρίνονται όλα σήμερα» και ευχήθηκε «τα σημερινά αποτελέσματα ανεξάρτητα από το ποια είναι αυτά, να αποτελέσουν την αρχή μιας πολύ μεγάλης διαδρομής, που θα οδηγήσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας».

Αναλυτικά το μήνυμα του Κυριάκου Πιερρακάκη:

Σε λίγο ανακοινώνονται οι Βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Στους υποψηφίους θα ήθελα να πω ότι τα αποτελέσματα αυτά μπορεί να δικαιώσουν τις προσπάθειές σας. Μπορεί όμως, και να μην φανούν αντάξια των προσδοκιών σας ή αυτού που θα περιμένατε.

Σε κάθε περίπτωση δεν κρίνονται όλα σήμερα. Αυτό δεν είναι παρά μόνο ένα από τα πολλά επεισόδια της ζωής, που έχετε μπροστά σας.

Μια ευχή. Τα σημερινά αποτελέσματα ανεξάρτητα από το ποια είναι αυτά, να αποτελέσουν την αρχή μιας πολύ μεγάλης διαδρομής. Μιας διαδρομής που θα οδηγήσει στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις