Ελλάδα

Βασιλακόπουλος: Κάθε εβδομάδα ένα παιδί είναι σε ΜΕΘ

«Έχουμε χάσει τρία ελληνόπουλα μέχρι στιγμής και κάθε βδομάδα ένα παιδί είναι σε ΜΕΘ», τόνισε χαρακτηριστικά ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Βασιλακόπουλος εξήγησε πως τα παιδιά είναι μεν πιο ανθεκτικά από τους ενήλικες και τους ηλικιωμένους στον κορονοϊό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν κινδυνεύουν.

Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά πως «αν θέλουμε να προστατέψουμε τα παιδιά μας πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι οι ενήλικες και έπειτα να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οδηγός για την ασφάλεια των παιδιών κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα - Πώς να αποφύγετε τα ατυχήματα
Βεγγαλικά, λαμπάδες, ψησταριές και οι «παγίδες» των εξοχικών αποτελούν τις κύριες αιτίες ώστε ένα παιδί να τραυματιστεί κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών
Cute little girl with mother at the doctor pediatrician. Using bandage for hand injury.