Ελλάδα

Βασίλης Καρράς: Υποβασταζόμενες η σύζυγος και η κόρη του στο γραφείο τελετών

Στο γραφείο τελετών «Μπαμπούλας» έφτασε η σορός του Βασίλη Καρρά, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασαν υποβασταζόμενες η σύζυγος του Χριστίνα και η κόρη του Ειρήνη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, την κηδεία του σπουδαίου Βασίλη Καρρά θα αναλάβει το γνωστό γραφείο τελετών «Μπαμπούλας» που βρίσκεται απέναντι από τα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Στενοί του φίλοι και συγγενείς βρίσκονται εκεί για να αποχαιρετίσουν τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή. Ανάμεσά τους και ο κουμπάρος του και δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και ο Γενικός Γραμματέας Κ.Ο. της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης

Την Τρίτη (26.12.2023) και ώρα 10:00 στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στην Θεσσαλονίκη, θα τεθεί η σορός του καλλιτέχνη σε λαϊκό προσκύνημα.

Η ταφή και η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 27/12/2023 στις 12:00 στην γενέτειρά του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

soros karra

soros karra

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος “ΦΛΟΓΑ”, Σύλλογος γονιών παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κτηνοτρόφοι προχώρησαν σε πολύωρο μπλόκο στο λιμάνι της Λέσβου - Αντιδράσεις για τα μέτρα καραντίνας για τον αφθώδη πυρετό
Η εξέλιξη αυτή συνδέεται άμεσα με την αναστολή λειτουργίας των τυροκομείων, αλλά και με την απουσία οργανωμένης εναλλακτικής για τη διάθεση της παραγωγής
Διαμαρτυρία πραγματοποιούν οι κτηνοτρόφοι της Λέσβου στη πόλη της Μυτιλήνης. Έχουν αποκλείσει το λιμάνι της Μυτιλήνης με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επιβιβαστούν στο καράβι για Πειραιά, καθώς και 1000 περίπου τουρίστες από Τουρκία
74 «κόκκινες» κατοικίες σε Θεσπρωτία και Ιωάννινα μετά τον σεισμό των 4,6 Ρίχτερ - Σε εξέλιξη οι αυτοψίες
Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 350 έλεγχοι σε κατοικίες των Δήμων Δωδώνης, Ζίτσας, Ιωαννιτών, Σουλίου και Φιλιατών, με 154 κτίρια να χαρακτηρίζονται «πράσινα», 122 «κίτρινα»
Seismograph for earthquake detection or lie detector is drawing chart. 3D rendered illustration.