Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Βασίλης Λυριτζής: Το συγκινητικό post του Σταύρου Θεοδωράκη

Βασίλης Λυριτζής

Ο Βασίλης Λυριτζής άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τρίτης (02.04.2019) νικημένος από τον καρκίνο. Ο Σταύρος Θεοδωράκης τον αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό post στο twitter.

Ο Βασίλης Λυριτζής νικήθηκε από τον καρκίνο στα 62 του χρόνια. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή, νωρίς το πρωί, ο επί χρόνια στενός του συνεργάτης και κουμπάρος του, Δημήτρης Οικονόμου, συγκλονισμένος από το θάνατο του με τον οποίο ήταν «δίδυμο» στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο επί πολλά χρόνια.

«Ένα από τα καλύτερα παιδιά πέθανε το ξημέρωμα. Η δημοσιογραφία έγινε πιο φτωχή και η πρωινή ενημέρωση πιο βαρετή. Γιατί στον Βασίλη Λυριτζή άρεσε πραγματικά ο διάλογος, η διαφωνία, η γνώση, η έκπληξη. Φίλε δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Κουράγιο στα παιδιά του και τη γυναίκα του», έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο λογαριασμό του στο twitter, αποχαιρετώντας με αυτά τα λόγια τον Βασίλη Λυριτζή.

Ο Βασίλης Λυριτζής θα κηδευτεί το απόγευμα της Τετάρτης, στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας. Επιθυμία του ήταν η κηδεία του να είναι πολιτική.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις