Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Βασίλης Μπεσκένης: Θρηνεί ο πολιτικός κόσμος για την ξαφνική απώλεια του

Βασίλης Μπεσκένης

Ο Βασίλης Μπεσκένης πέθανε ξαφνικά στην ηλικία των 43 ετών βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια του αλλά και όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο. Ο αδικοχαμένος δημοσιογράφος πέθανε στο σπίτι του το πρωί της Κυριακής (17.12.2017) από ανακοπή καρδιάς.

O Βασίλης Μπεσκένης “υπηρετούσε” για πολλά χρόνια το πολιτικό ρεπορτάζ ενώ τον τελευταίο καιρό εργαζόταν στον ΣΚΑΙ. Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον αιφνίδιο “χαμό” του

ΣΥΡΙΖΑ: “Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του”

“Η αιφνίδια απώλεια του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ Βασίλη Μπεσκένη γέμισε με θλίψη τον δημοσιογραφικό κόσμο. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του” τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΝΔ: “Ο Βασίλης ξεχώρισε για το ήθος και την ευπρέπεια του”

«Ο Βασίλης σε όλη του την πορεία ξεχώρισε για το ήθος, τον επαγγελματισμό και την ευπρέπεια του. Μα πάνω απ’ όλα για την αληθινή αγάπη του για τη δημοσιογραφία. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Βασίλης Μπεσκένης

Βούτσης: “Ένας νέος άνθρωπος έφυγε πρόωρα”

Τη θλίψη του για την απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης. Συγκεκριμένα ο κ. Βούτσης δήλωσε: «Ένας νέος άνθρωπος, μέλος της δημοσιογραφικής οικογένειας, πολιτικός συντάκτης επί σειρά ετών, που υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια την επαγγελματική δημοσιογραφική του πορεία, ο Βασίλης Μπεσκένης έφυγε πρόωρα από τη ζωή σήμερα. Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια μου στους οικείους του».

Βασίλης Μπεσκένης

ΔΗΜΑΡ: “Είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην ελληνική δημοσιογραφία”

«Ο Βασίλης, έμπειρος πολιτικός συντάκτης διακρίθηκε για την μαχητικότητα και το τεκμηριωμένο ρεπορτάζ του. Έφυγε πρόωρα κι ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην ελληνική δημοσιογραφία. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του» λέει η ΔΗΜΑΡ για την αιφνίδια απώλεια του Βασίλη Μπεσκένη.

Το Ποτάμι: Είδηση που προκαλεί σοκ

“Ο ξαφνικός θάνατος του Βασίλη Μπεσκένη προκαλεί πραγματικό σοκ. Όσοι τον γνωρίσαμε εκτιμήσαμε, την εργατικότητά του, τον επαγγελματισμό του και την κριτική του σκέψη. Συλλυπητήρια και δύναμη στους δικούς του για να αντέξουν τη μεγάλη απώλεια” σημειώνει το Ποτάμι.

Λεβέντης: Θα μείνει χαραγμένος στην μνήμη όλων μας

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, για τον αδόκητο χαμό του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, εξέφρασε και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης. “Το ήθος του, η εργατικότητα και η ευγένεια του, θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας”, δήλωσε ο κ. Λεβέντης.

Συλλυπητήρια από το ΚΚΕ

“Για την πρόωρη απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του”.

Τζανακόπουλος: Δεν υπάρχουν λόγια να απαλύνουν τη θλίψη

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ανέφερε πως ο Βασίλης Μπεσκένης υπηρέτησε με συνέπεια τα πιστεύω του και τη δημοσιογραφία.

“Δεν υπάρχουν λόγια να απαλύνουν τη θλίψη όταν ένας νέος άνθρωπος φεύγει τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Ο Βασίλης Μπεσκένης υπηρέτησε με συνέπεια τα πιστεύω του και τη δημοσιογραφία.

Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του”.

Σταύρος Θεοδωράκης: Όσοι τον γνωρίσαμε εκτιμήσαμε την εργατικότητά του

Ο ξαφνικός θάνατος του Βασίλη Μπεσκένη προκαλεί πραγματικό σοκ. Όσοι τον γνωρίσαμε εκτιμήσαμε την εργατικότητά του, τον επαγγελματισμό του και την κριτική του σκέψη. Συλλυπητήρια και δύναμη στους δικούς του για να αντέξουν τη μεγάλη απώλεια“.

ΑΝΕΛ: Ένα μεγάλο “κρίμα”

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου, δήλωσε πως ο χαμός του Βασίλη Μπεσκένη προκαλεί ένα μεγάλο “κρίμα”.

«Ένα μεγάλο «κρίμα» προκάλεσε η πρόωρη και τραγική απώλεια του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον αδόκητο χαμό του και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του. Καλό του ταξίδι».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις