Ελλάδα

Βάζουν λουκέτο στο λιμάνι την Πρωτομαγιά

Η νέα απεργιακή κινητοποίηση των ναυτεργατικών σωματίων το Σάββατο που περιλαμβάνει αποκλεισμό του λιμανιού του Πειραιά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
και που συμπίπτει με την έξοδο της Πρωτομαγιάς σύμφωνα με τους ξενοδόχους και τους αρμόδιους του υπουργείου Τουρισμού απειλεί να τινάξει στον αέρα τη βαριά βιομηχανία της Ελλάδας, το τουρισμό, που αποτελεί την κύρια απασχόληση εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στη χώρα.
Ήδη λένε πράκτορες και ξενοδόχοι η υπόθεση του “Ζενίθ” με την απίστευτη ταλαιπωρία εκατοντάδων τουριστών από την κινητοποίηση του ΠΑΜΕ αποτέλεσε μια τεράστια δυσφήμιση για τη χώρα.
Μονάχα το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο θα φέρει στη χώρα εφέτος 60.000 τουρίστες, όμως η εταιρία είναι σαφής. “Αν την ερχόμενη Δευτέρα που το “Ζενίθ” αναμένεται να πιάσει ξανά στον Πειραιά επαναληφθούν οι σκηνές της περασμένης Δευτέρας με τα μέλη του ΠΑΜΕ τότε το πλοίο δεν θα έρθει ξανά στο λιμάνι”
Για να υπολογιστεί το μέγεθος των χαμένων εσόδων αρκεί να αναλογιστεί κανείς το ότι κάθε τουρίστας που κατεβαίνει από κρουαζιερόπλοιο υπολογίζεται πως ξοδεύει τουλάχιστον 100 ευρώ.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Με τα «Ανήκω σε μένα» και «Ώρες μικρές» η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη
Στην ίδια εκδήλωση, ανήμερα της 26ης Οκτωβρίου, μέλη της διμοιρίας επιδείξεων της στρατιωτικής σχολής αξιωματικών σωμάτων πραγματοποίησαν εντυπωσιακές ασκήσεις με τα όπλα τους
Θεσσαλονίκη: Με τα «Ανήκω σε μένα» και «Ώρες μικρές» η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού τίμησε τον Γιώργο Μαζωνάκη
«Το Χωριάτικο»: Τα παρασκήνιο της σύλληψης του Γιαννακόπουλου – «Στην δικογραφία που σχηματίσαμε, δεν υπάρχουν αδικήματα για εμπορία ανθρώπων»
«Το δύσκολο στην υπόθεση ήταν να καταφέρουν να αποδείξουν οι αστυνομικοί ότι πίσω από τις εταιρίες και τους αχυρανθρώπους, βρίσκεται ένα συγκεκριμένο πρόσωπο» λέει στο Mega η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ
Το Χωριάτικο
24