Ελλάδα

Βάζουν λουκέτο στο λιμάνι την Πρωτομαγιά

Η νέα απεργιακή κινητοποίηση των ναυτεργατικών σωματίων το Σάββατο που περιλαμβάνει αποκλεισμό του λιμανιού του Πειραιά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
και που συμπίπτει με την έξοδο της Πρωτομαγιάς σύμφωνα με τους ξενοδόχους και τους αρμόδιους του υπουργείου Τουρισμού απειλεί να τινάξει στον αέρα τη βαριά βιομηχανία της Ελλάδας, το τουρισμό, που αποτελεί την κύρια απασχόληση εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στη χώρα.
Ήδη λένε πράκτορες και ξενοδόχοι η υπόθεση του “Ζενίθ” με την απίστευτη ταλαιπωρία εκατοντάδων τουριστών από την κινητοποίηση του ΠΑΜΕ αποτέλεσε μια τεράστια δυσφήμιση για τη χώρα.
Μονάχα το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο θα φέρει στη χώρα εφέτος 60.000 τουρίστες, όμως η εταιρία είναι σαφής. “Αν την ερχόμενη Δευτέρα που το “Ζενίθ” αναμένεται να πιάσει ξανά στον Πειραιά επαναληφθούν οι σκηνές της περασμένης Δευτέρας με τα μέλη του ΠΑΜΕ τότε το πλοίο δεν θα έρθει ξανά στο λιμάνι”
Για να υπολογιστεί το μέγεθος των χαμένων εσόδων αρκεί να αναλογιστεί κανείς το ότι κάθε τουρίστας που κατεβαίνει από κρουαζιερόπλοιο υπολογίζεται πως ξοδεύει τουλάχιστον 100 ευρώ.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οικονομική ενίσχυση 50.000 ευρώ σε κάθε μια από τις οικογένειες των πιλότων που σκοτώθηκαν στην Τανάγρα - Διαγράφονται δάνεια και οφειλές
Πρόκειται για πρωτοβουλία που ανακοίνωσε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, το Διοικητικό Συμβούλιο της οποίας εξέφρασε τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των δύο πιλότων
Τανάγρα
Ο ΕΟΦ προειδοποιεί για συμπλήρωμα διατροφής που διακινείται παράνομα για αρθρίτιδα, καρδιά και στυτική λειτουργία
Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους τo σκεύασμα αυτό, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ
(EUROKINISSI)