Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Βέλγιο: Δημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι διαφημίζει την Ελλάδα! video

Βέλγιο: Δημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι διαφημίζει την Ελλάδα! video

Αφιέρωμα στην Ελλάδα θα προβάλλει δημοφιλές τηλεοπτικό παιχνίδι στο Βέλγιο, με τη συνεργασία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Ειδικότερα, την Κυριακή 8 Μαρτίου αρχίζει η προβολή στο κανάλι Vier Channel των συνολικά εννέα επεισοδίων του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού “De Mol” στο Βέλγιο.

Τα γυρίσματα των επεισοδίων πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη του γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2019.

Η Ελλάδα επιλέχθηκε μεταξύ άλλων έντεκα χωρών ως τόπος παραγωγής της νέας (8ης) σεζόν της εκπομπής μετά από ενέργειες του ελληνικού γραφείου.

Όλα τα γυρίσματα έγιναν αποκλειστικά σε εξωτερικούς χώρους γνωστών αλλά και λιγότερο προβεβλημένων ελληνικών προορισμών, όπως η Ήπειρος, τα Μετέωρα, η Κορινθία, η Αρκαδία, η Μεσσηνία και “άγνωστα” σημεία της Αθήνας.

Επισημαίνεται ότι το τηλεπαιχνίδι “De Mol” κατέχει τα πρωτεία της τηλεθέασης στο βελγικό και ολλανδικό κοινό, με 1.485.537 τηλεθεατές να παρακολουθούν κατά μέσο όρο κάθε επεισόδιο, ενώ ιδιαίτερα υψηλή είναι και η απήχησή του ανάμεσα στους χρήστες των social media.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις