Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Βγαίνει κι από πάνω βρίζοντας ο άνδρας που κλώτσησε γατάκι στη θάλασσα: «Σιγά που το σκοτώσαμε»

Βγαίνει κι από πάνω βρίζοντας ο άνδρας που κλώτσησε γατάκι στη θάλασσα: «Σιγά που το σκοτώσαμε»

Ζητά συγγνώμη αλλά… γιατί είχε πιει πέντε μπύρες παραπάνω. Και μετά αρχίσει να βρίζει τους πάντες γιατί δεν… κλώτσησε το γατί στη θάλασσα ενώ έτρωγε με την παρέα του σε ταβέρνα στην Αιδηψό, αλλά το έσπρωξε και έπεσε τα χαλίκια. Αυτός είναι ο νεαρός που πρωταγωνιστεί στο αποτροπιαστικό βίντεο που κάνει εδώ και μερικές ώρες το γύρο των social media.

Το εξοργιστικό περιστατικό προκάλεσε ακόμη και την παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος ζήτησε να εντοπιστεί ο δράστης της επίθεσης στο γατάκι. Ο νεαρός άνδρας έτρωγε με την παρέα του σε ταβέρνα της Αιδηψού όταν για να… σπάσει πλάνα, δελέασε δυο πεινασμένα γατάκια με ένα ψάρι, το ένα το κλώτσησε στη θάλασσα και προσπάθησε να κάνει το ίδιο με ένα άλλο, ενώ η παρέα του γελούσε και κανείς δεν τον σταμάτησε.

Το εξοργιστικό περιστατικό σημειώθηκε χθες (01.05.2022) το μεσημέρι και το βίντεο της κακοποίησης του μικρού γατιού το ανέβασε στα stories του στο instagram ο ίδιος ο νεαρός και στη συνέχεια αναπαράχθηκε από πολλούς λογαριασμούς στα social media με αποτέλεσμα να προκαλέσει σάλο και την παρέμβαση Θεοδωρικάκου, ο οποίος ζήτησε να βρεθεί ο δράστης. 

Αποτροπιασμός και οργή: Άνδρας σε ταβέρνα δελέασε γάτα με φαγητό και την κλώτσησε στη θάλασσα – Σοκαριστικό βίντεο

Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι πως ενώ εκείνος με ένα ψάρι, δελεάζει τα πεινασμένα γατάκια να τον πλησιάσουν για να τα κλωτσήσει στη θάλασσα, η παρέα του, δυο άνδρας και μια γυναίκα, γελούν και… διασκεδάσουν, χωρίς σε κανένα σημείο να επιχειρήσουν να τον σταματήσουν!

Θυμηθείτε το σοκαριστικό βίντεο 

 

«Για να λήξει εδώ το θέμα, να μην υπάρχει συνέχεια από εμένα (…) ένα συγγνώμη για αυτό που έγινε χθες. Ναι, δεν είναι σωστό, δεν είναι ωραίο, ούτε κάτι που έπρεπε να γίνει. Ναι είχαμε πιει πέντε μπύρες παραπάνω, ένα ουζάκι παραπάνω, χα, χου χου, κάναμε μια μαλ@@@@. Στην ουσία δεν κλωτσήσαμε, σπρώξαμε το γατί και έπεσε κάτω στο χαλίκι, στους 20 πόντους στην παραλία» ανέφερε σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε στο instagram ο νεαρός, πριν αρχίσει να “στολίζει” όσους τον κατέκριναν για τη συμπεριφορά του! 

Ισχυρίζεται δε ότι… πλήρωσε 50 ευρώ για να πάρει ψάρια και να ταΐσει τα γατάκια… 

«Το 90% από αυτούς που μου έχουν στείλει και βρίζουν δεν έχουν καν σκύλο και γάτα στο σπίτι τους. Ας πάνε να πάρουνε και μετά να βγούνε να μιλήσουνε για αδέσποτα και κακομεταχείριση. (…) Δεν ανέβασα τα σκυλιά και τα γατιά μου για να σας δείξω ότι είμαι άγιος και το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Μην το πάμε εκεί πέρα, για να εμπέδωσε ότι δεν είμαι ό,τι να ‘ναι και κανένα μαλ@@@@@@ο που βγαίνει στον δρόμο και κοπανά σκυλιά και γατιά. Σας ξαναείπα μια μ@@@@@α ήταν, ζήτησα συγγνώμη προσωπικά» συμπληρώνει.

«Βία δεν είναι μόνο αυτό που πράξαμε στο βίντεο. Βία είναι αυτό που κάνετε εσείς σε μένα. Το αν θα πρέπει να μου μιλήσετε έτσι, αυτό θα το κρίνει το δικαστήριο. Το αν θέλετε να μάθω για αυτή την πράξη να μάθω και να πάθω, να μου κάνετε μήνυση (…). Να φάω την ποινή μου, όπως λέτε και εσείς».

Και δείτε την απάντησή του… Προσοχή! Το βίντεο περιέχει υβριστικό περιεχόμενο

Εκτός από τα βίντεο, ο νεαρός ανέβασε και φωτογραφίες με σκυλάκια και γατάκια για να δείξει ότι δεν είναι κακοποιητής ζώων (το οποίο είναι κακούργημα) αλλά φιλόζωος. 

Στο βίντεο με τη στιγμή που ο νεαρός κλωτσά το γατάκι δεν φαίνεται αν το ζωάκι πέφτει στη θάλασσα ή στα χαλίκια όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Εκείνο που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι πως και τα δυο γατάκια είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται στην ταβέρνα, όπου έγινε το περιστατικό, όπου οι ιδιοκτήτες τα προσέχουν, σύμφωνα με την Περιβαλλοντική Ένωση Βόρειας Εύβοιας. 

 

«Ο γατάκιας είναι υγιής και μαζί με τους αγαπημένους του. Τα παιδιά από την ταβέρνα τον έχουν στο μαγαζί κ είναι 1 από τα πολλά γατάκια που φροντίζουν. Δυστυχώς δεν είδαν εχθές το περιστατικό. Παρόλα αυτά το γατάκι είναι καλά», ανέφεραν σε ανάρτησή τους. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις