Κυριακή, 26 Μαΐ
23oC Αθήνα

“Βγήκε να πάρει ένα παγωτό και χάθηκε” – Τι λέει ο πατέρας της 10χρονης από τις Αχαρνές

“Βγήκε να πάρει ένα παγωτό και χάθηκε” – Τι λέει ο πατέρας της 10χρονης από τις Αχαρνές

Το 10χρονο κορίτσι από τις Αχαρνές έχει χαθεί από το απόγευμα του Σαββάτου. Έκκληση από τον πατέρα σε όποιον είδε κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές. Άνοιξε την πόρτα και έφυγε είπε ο θείος του.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αχαρνές με ένα 10χρονο παιδί να αγνοείται από το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού που μίλησε σε πρωινή εκπομπή του Open το παιδί «βγήκε να πάει να πάρει ένα παγωτό από μία πλατεία κοντά στο σπίτι μας, στην περιοχή Μπόσκιζα, και χάθηκε».

Σύμφωνα με τον πατέρα το παιδί πήγε λίγο πιο μακριά στη λεωφόρο Καραμανλή στις Αχαρνές και χάθηκαν τα ίχνη του. Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο άνδρας είπε πως κανείς δεν έχει δει το παιδί από χθες, ενώ ο θείος του είπε πως “το παιδί άνοιξε την πόρτα και έφυγε” και κάνουν έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Σύμφωνα με τον πατέρα το παιδί δεν πήγε στο ψιλικατζίδικο που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι τους αλλά σε άλλο, λίγο πιο μακριά, στη λεωφόρο Καραμανλή και εκεί χάθηκαν τα ίχνη του.

Όπως είπε στην εκπομπή άμεσα κινητοποιήθηκαν τόσο οι αρχές όσο και το

«Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ τόνισε πως το παιδί για πρώτη φορά απομακρύνθηκε τόσο πολύ από το σπίτι του. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και πως η μικρή δεν πήγαινε πουθενά χωρίς τη μητέρα του.

Παράλληλα μίλησε και ο θείος του παιδιού και είπε πως η 10χρονη στις Αχαρνές ζήτησε από τον παππού της, το σπίτι του οποίο είναι ακριβώς δίπλα, να πάρει μία σακούλα για να βάλει μέσα τις παντοφλίτσες της και αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Πρόκειται για την 10χρονη Ιωάννα Καραχάλιου τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (13.06.2020) από τις Αχαρνές.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, βραδινές ώρες, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε αμέσως στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS. Η Καραχάλιου Ιωάννα έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.50μ. και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι παντελόνι με ροζ αστεράκια και άσπρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις