Ελλάδα

Βγήκε… ο στρατός στη Θεσσαλονίκη!

Βγήκαν στους δρόμους τα πρώτα οχήματα του στρατού για τα σκουπίδια. Δείτε τις πρώτες εικόνες.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά την πρόταση του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, ο στρατός ξεκινά την προσπάθεια να βοηθήσει στην επιχείρηση καθαρισμού της πόλης.Το πλαίσιο συνεργασίας για την συνδρομή του στρατού στην αποκομιδή των σκουπιδιών της συμπρωτεύουσας εκπονήθηκε και θα τίθεται σε εφαρμογή ανά πάση στιγμή μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Τα πρώτα στρατιωτικά οχήματα έχουν βγει ήδη στους δρόμους. Πρόκειται για οχήματα από το Γ’ Σώμα Στρατού με χειριστές στρατιωτικούς, ενώ οι εργάτες που τα μαζεύουν είναι υπάλληλοι της αντιδημαρχίας Ανακύκλωσης και Καθαριότητας.

Η βοήθεια του στρατού θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, μέχρι να βελτιωθεί η απελπιστική κατάσταση στην πόλη, αφού σε αρκετές γειτονιές βρίσκονται συσσωρευμένοι τόνοι απορριμμάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα περισσότερα μολυσμένα κουνούπια έφεραν την έξαρση των κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου
«Πολύ περισσότερα κουνούπια έχουν τον ιό του Δυτικού Νείλου απ’ ό,τι πέρυσι», ανέφερε ο Θόδωρος Βασιλακόπουλος εκτιμώντας ότι αυτή είναι πιθανότατα η αιτία που έχει οδηγήσει στην αύξηση των κρουσμάτων
ιοσ δυτικου νειλου
Βίντεο – ντοκουμέντα για τη βόμβα στο εξοχικό επιχειρηματία στη Λευκάδα
Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες έχει καταγραφεί σε διάφορες φάσεις του σχεδίου ενώ ο ένας εκ των δραστών, είχε μαζί και το κινητό τηλέφωνό του που εξέπεμπε σήμα κατά τη διάρκεια της «δουλειάς»
Εικόνα από ΣΚΑΪ