Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο 53χρονος πουλάει την περιουσία του – Το πρώτο επισκεπτήριο στη φυλακή

Ύστερα από 3,5 μήνες στις φυλακές Γρεβενών, 53χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό, θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα το πρώτο του επισκεπτήριο. 

Σύμφωνα με το STAR, ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος αναμένεται να δει τους γονείς του, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στα Γρεβενά για να τον συναντήσουν για πρώτη φορά μετά τις 15 Οκτωβρίου 2022, όταν προφυλακίστηκε. Ο άνθρωπος που έγινε ο… εφιάλτης της 12χρονης στον Κολωνό, έχει ζητήσει να του φέρουν συγκεκριμένα πράγματα για την καθημερινότητά του μέσα στη φυλακή.

Την ίδια στιγμή, έχει αρχίσει να πουλά περιουσιακά στοιχεία, όπως το αυτοκίνητο του, ενώ προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα έκοψε το ρεύμα σε ένα ακίνητο του.

Οι πληροφορίες του STAR αναφέρουν ότι ο 53χρονος φαίνεται να επιμένει πολύ στο να κάνει μεροκάματα μέσα στις φυλακές Γρεβενών, με στόχο να μειώσει ημέρες φυλάκισης και να δείξει καλή διαγωγή.

Υπενθυμίζουμε, ότι τον “βαραίνουν” συνολικά οκτώ κατηγορίες, ανάμεσά τους βιασμός της 12χρονης, μαστροπεία και διακεκριμένη παιδική πορνογραφία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έχουν τσαλακώσει το όνομά μου, με μπέρδεψαν με τον μικρότερο αδελφό μου», λέει ο μεγαλύτερος αδελφός της αθλήτριας για το κύκλωμα με τις απάτες
«Ξαφνικά, βρέθηκα να βλέπω το πρόσωπό μου σε κάποιες ειδήσεις χωρίς να έχω καμία εμπλοκή σε τίποτα» ξεκαθαρίζει ο μεγαλύτερος αδελφός των δύο συλληφθέντων
Αθλήτρια
Καταθέτει ο εργοδότης του 22χρονου «συνεργού» για το διπλό φονικό στη Φοινικούντα - Στο μικροσκόπιο 3 άτομα
Όλα τα στοιχεία έδειχναν - και ειδικά τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων - ότι υπήρξαν συνομιλίες και επαφές με τρίτα πρόσωπα μέσω πακιστανικών τηλεφώνων, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να προσδιορίσουν ποια είναι αυτά
Ο 68χρονος άνδρας που δολοφονήθηκε θανάσιμα μέσα στο camping του