Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Έρχονται νέες συλλήψεις – Ο ρόλος των 4 κοριτσιών

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Έρχονται νέες συλλήψεις – Ο ρόλος των 4 κοριτσιών

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου μαθητή στο Ίλιον, καθώς τις επόμενες μέρες αναμένονται έξι νέα εντάλματα σύλληψης.

Σημειώνεται πως ο 15χρονος μαθητής έχει καταγγείλει στην αστυνομία πως μια παρέα συνομηλίκων του τον βίαζε συστηματικά σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον και μάλιστα κατέγραφαν τις αποτρόπαιες πράξεις με κινητό τηλέφωνο. Οι ανήλικοι δεν δίστασαν στη συνέχεια να «μοιράσουν» το σκληρό υλικό βιασμού στους συμμαθητές τους… 

Για το φρικτό περιστατικό έχουν ήδη συλληφθεί έξι μαθητές. Οι τρεις απολογήθηκαν το Σάββατο και προφυλακίσθηκαν, ο τέταρτος «γλίτωσε» την προφυλάκιση, καθώς δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, ενώ οι άλλοι δύο ζήτησαν και πήραν προθεσμίες για να απολογηθούν την Τρίτη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναμένονται άλλα έξι εντάλματα, τα δύο αφορούν σε δύο 15χρονους που δεν είχαν εντοπιστεί από τους Αστυνομικούς κατά την διάρκεια των ερευνών.

Ο ένας εμφανίστηκε στις Αρχές, όμως δεν συνελήφθη καθώς είχε λήξει το αυτόφωρο. Ο δεύτερος δεν έχει εντοπιστεί και εκτιμάται ότι ίσως έχει φύγει από τη χώρα. 

Το παιδί αυτό πηγαίνει σε διαφορετικό σχολείο από τον 15χρονο που κατήγγειλε το περιστατικό, ωστόσο οι δύο τους πήγαιναν μαζί στο φροντιστήριο. Σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο 15χρονος, ο συγκεκριμένος έφηβος είχε την ιδέα για όσα επακολούθησαν. Μάλιστα, αυτός ήταν που έστειλε τα βίντεο που τραβούσαν κατά την διάρκεια των καταγγελλόμενων πράξεων τους σε κινητά άλλων μαθητών.

 

Τα άλλα τέσσερα εντάλματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αφορούν σε κορίτσια, τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, τα οποία φέρονται να ήταν μπροστά, χωρίς όμως ο 15χρονος να τους έδωσε κάποιον συγκεκριμένο ρόλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην απολογία τους αποδέχτηκαν εν μέρει τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνήθηκαν ωστόσο ότι διέπραξαν βιασμό. «Δεν τον βίασα. Όλοι συμμετείχαμε στις πράξεις. Πειραματιζόμασταν. Αμέσως πριν και αμέσως μετά τη σκηνή που έχει καταγραφεί στο βίντεο, ο 15χρονος είχε κάνει το ίδιο σε εμένα», δήλωσε ένας από τους κατηγορούμενους, χωρίς να καταφέρει να πείσει τον ανακριτή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις