Ελλάδα

Βίκυ Σταμάτη: “Δεν ανακοίνωσα διαζύγιο, αλλά λύση γάμου” – “Είμαστε πάμπτωχοι” – “Πουλημένοι οι δικαστές”

- Η Βίκυ Σταμάτη έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή "Live News" στο Epsilon - Αποφυλακίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (06.11.2017), κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου - Έμεινε μόλις πέντε ημέρες στις φυλακές του Ελαιώνα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για την καταδίκη της από το Εφετείο, αλλά και τη σχέση τον Άκη Τσοχατζόπουλο μίλησε η Βίκυ Σταμάτη στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”, στο Epsilon.

Αρχικά, η κυρία Σταμάτη τόνισε πως επρόκειτο για μια σκληρή καταδικαστική απόφαση σε βάρος της “με πολλά ανώμαλα νομικά επιχειρήματα”.

Ερωτηθείσα για το δελτίο Τύπου, που εξέδωσαν οι εκπρόσωποί της και στο οποίο αναφερόταν πως ζητά διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, η ίδια υποστήριξε πως “δεν έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου, Το δελτίο Τύπου μιλά για λύση γάμου”. Η Βίκυ Σταμάτη δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις για τη διαφορά μεταξύ διαζυγίου και… λύσης γάμου. Αρκέστηκε να πει πως “δεν πρόκειται να γνωστοποιήσω τίποτα για την προσωπική και οικογενειακή μου κατάσταση. Αυτό αφορά μόνο εμένα και τον άντρα μου”.

Αναφερόμενη στην άσεμνη χειρονομία που έκανε στους δημοσιογράφους την ημέρα που άνδρες της Ασφάλειας την μετέφεραν με ταξί από το Χαλάνδρι στις φυλακές του Ελαιώνα, η Βίκυ Σταμάτη είπε αρχικά πως δεν θυμόταν το περιστατικό. Ωστόσο, στη συνέχεια τόνισε πως δεν εννοούσε αυτή τη χειρονομία. “Και δεν νομίζω να με έχετε συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές”, είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα για την υπόθεση με τις “χρυσές” μίζες από τα εξοπλιστικά, επισήμανε: “Υπάρχουν χαμένοι και κερδισμένοι. Σε αυτήν την υπόθεση οι αθώοι βαφτίστηκαν ένοχοι και οι εγκληματίες αθώοι. Στο πρωτόδικο δικαστήριο, ο πρόεδρος κ. Καψάλης είπε ότι όποιος ασχολείται με τον Ζήγρα μολύνεται. Ο μολυσμένος εγκληματίας κυκλοφορεί ελεύθερος… Έγινε μια επίδειξη δύναμης από την πλευρά του συστήματος. Είναι όλοι τους πουλημένοι. Ισοπέδωσαν την οικογένεια μου…”.

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Βίκυς Σταμάτη στον Νίκο Ευαγγελάτο

Το χρονικό

Την περασμένη εβδομάδα η Βίκυ Σταμάτη καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών για την υπόθεση με τις χρυσές μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα. Η κα Σταμάτη είχε επιστρέψει στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα στην Θήβα την 1η Νοεμβρίου. Και τη Δευτέρα 06/11/2017 αποφυλακίστηκε, κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου.

Η Βίκυ Σταμάτη εντάχθηκε στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου για την υφ´ όρων απόλυση, σε συνδυασμό με τις ευνοικές ρυθμίσεις για το χρόνο έκτισης σε ψυχιατρικά ιδρύματα, και έχοντας εκτίσει μεγαλυτερο διάστημα από το απαιτούμενο καθώς παρέμεινε στις φυλακές περίπου τέσσερα χρόνια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 35χρονο για την φωτιά στο Ρέθυμνο – Είχε ανάψει ψησταριά με κατηγορία κινδύνου 4
Από 1 Ιανουαρίου έως και 15 Αυγούστου 2026, έχουν πραγματοποιηθεί 297 συλλήψεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από τις οποίες οι 267 είναι από αμέλεια και οι 30 από πρόθεση
Φωτιά 7
Απολύθηκε ο οδηγός ταξί που ξυλοκόπησε υπάλληλο για μια θέση στάθμευσης στην Πάρο - «Δεν έχει θέση στην επιχείρησή μου»
«Η συγκεκριμένη συμπεριφορά δεν εκφράζει ούτε την επιχείρησή μου ούτε τον κλάδο των οδηγών ταξί, ο οποίος σύσσωμος καταδικάζει τέτοιου είδους φαινόμενα», ανέφερε ο εργοδότης του
Καρέ από το επεισόδιο στην Πάρο
24