Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Βίκυ Σταμάτη: “Δεν ανακοίνωσα διαζύγιο, αλλά λύση γάμου” – “Είμαστε πάμπτωχοι” – “Πουλημένοι οι δικαστές”

Βίκυ Σταμάτη

– Η Βίκυ Σταμάτη έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” στο Epsilon
– Αποφυλακίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (06.11.2017), κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου
– Έμεινε μόλις πέντε ημέρες στις φυλακές του Ελαιώνα

Για την καταδίκη της από το Εφετείο, αλλά και τη σχέση τον Άκη Τσοχατζόπουλο μίλησε η Βίκυ Σταμάτη στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”, στο Epsilon.

Αρχικά, η κυρία Σταμάτη τόνισε πως επρόκειτο για μια σκληρή καταδικαστική απόφαση σε βάρος της “με πολλά ανώμαλα νομικά επιχειρήματα”.

Ερωτηθείσα για το δελτίο Τύπου, που εξέδωσαν οι εκπρόσωποί της και στο οποίο αναφερόταν πως ζητά διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, η ίδια υποστήριξε πως “δεν έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου, Το δελτίο Τύπου μιλά για λύση γάμου”. Η Βίκυ Σταμάτη δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις για τη διαφορά μεταξύ διαζυγίου και… λύσης γάμου. Αρκέστηκε να πει πως “δεν πρόκειται να γνωστοποιήσω τίποτα για την προσωπική και οικογενειακή μου κατάσταση. Αυτό αφορά μόνο εμένα και τον άντρα μου”.

Αναφερόμενη στην άσεμνη χειρονομία που έκανε στους δημοσιογράφους την ημέρα που άνδρες της Ασφάλειας την μετέφεραν με ταξί από το Χαλάνδρι στις φυλακές του Ελαιώνα, η Βίκυ Σταμάτη είπε αρχικά πως δεν θυμόταν το περιστατικό. Ωστόσο, στη συνέχεια τόνισε πως δεν εννοούσε αυτή τη χειρονομία. “Και δεν νομίζω να με έχετε συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές”, είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα για την υπόθεση με τις “χρυσές” μίζες από τα εξοπλιστικά, επισήμανε: “Υπάρχουν χαμένοι και κερδισμένοι. Σε αυτήν την υπόθεση οι αθώοι βαφτίστηκαν ένοχοι και οι εγκληματίες αθώοι. Στο πρωτόδικο δικαστήριο, ο πρόεδρος κ. Καψάλης είπε ότι όποιος ασχολείται με τον Ζήγρα μολύνεται. Ο μολυσμένος εγκληματίας κυκλοφορεί ελεύθερος… Έγινε μια επίδειξη δύναμης από την πλευρά του συστήματος. Είναι όλοι τους πουλημένοι. Ισοπέδωσαν την οικογένεια μου…”.

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Βίκυς Σταμάτη στον Νίκο Ευαγγελάτο

Το χρονικό

Την περασμένη εβδομάδα η Βίκυ Σταμάτη καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών για την υπόθεση με τις χρυσές μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα. Η κα Σταμάτη είχε επιστρέψει στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα στην Θήβα την 1η Νοεμβρίου. Και τη Δευτέρα 06/11/2017 αποφυλακίστηκε, κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου.

Η Βίκυ Σταμάτη εντάχθηκε στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου για την υφ´ όρων απόλυση, σε συνδυασμό με τις ευνοικές ρυθμίσεις για το χρόνο έκτισης σε ψυχιατρικά ιδρύματα, και έχοντας εκτίσει μεγαλυτερο διάστημα από το απαιτούμενο καθώς παρέμεινε στις φυλακές περίπου τέσσερα χρόνια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις