Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η Βίκυ Σταμάτη στις φυλακές Χαλκίδας για τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Βίκυ Σταμάτη
Φωτογραφία Αρχείου Eurokinissi

Στις φυλακές Χαλκίδας βρίσκεται η Βίκυ Σταμάτη. Πήγε, νωρίς το πρωί της Τετάρτης (08.11.2017) για να επισκεφτεί τον σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή της, η Βίκυ Σταμάτη βρέθηκε ξανά στις φυλακές. Όχι για να… μείνει αλλά για να επισκεφτεί τον σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου πήρε ταξί για να τη μεταφέρει στις φυλακές Χαλκίδας. Ξεκίνησε νωρίς το πρωί και έφτασε περίπου στις 10:30.

Βίκυ Σταμάτη: «Δεν ζήτησα διαζύγιο»

Η Βίκυ Σταμάτη, σε μια συνέντευξη “ποταμό” στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή Live News, που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης (07.11.2017), υποστήριξε ότι δεν έχει ζητήσει διαζύγιο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

«Δεν έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου. Το δελτίο Τύπου μιλά για λύση γάμου», είπε και εμφανώς ενοχλημένη από τη διάσταση που πήρε το θέμα μετά την ανακοίνωση της ίδιας, πρόσθεσε ότι «δεν πρόκειται να γνωστοποιήσω τίποτα για την προσωπική και οικογενειακή μου κατάσταση. Αυτό αφορά μόνο εμένα και τον άντρα μου».

«Είμαστε πάμφτωχοι»

Η Βίκυ Σταμάτη υποστήριξε ότι «είμαστε πάμφτωχοι» όταν ρωτήθηκε για τα χρήματα από τις μίζες για τα εξοπλιστικά. Εξαπέλυσε δε επίθεση στη Δικαιοσύνη για την καταδικαστική απόφαση. «Υπάρχουν χαμένοι και κερδισμένοι. Σε αυτήν την υπόθεση οι αθώοι βαφτίστηκαν ένοχοι και οι εγκληματίες αθώοι. Στο πρωτόδικο δικαστήριο, ο πρόεδρος κ. Καψάλης είπε ότι όποιος ασχολείται με τον Ζήγρα μολύνεται. Ο μολυσμένος εγκληματίας κυκλοφορεί ελεύθερος… Έγινε μια επίδειξη δύναμης από την πλευρά του συστήματος. Είναι όλοι τους πουλημένοι. Ισοπέδωσαν την οικογένεια μου…».

Δείτε τη συνέντευξη… ποταμό της Βίκυς Σταμάτη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις