Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντα: Συμμορία οπλοφόρων νεαρών βανδαλίζει και κλέβει αυτοκίνητα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών έχουν μπει βίντεο με νεαρούς τα οποία βανδαλίζουν αυτοκίνητα και στη συνέχεια υποστηρίζουν ότι τα κλέβουν. 

Στα δύο βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr και έχουν ανέβει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, άτομα τα οποία στην πλειοψηφία τους είναι μικρότερα από 20 ετών, εμφανίζονται, εκτός από τους βανδαλισμούς, να κρατούν στα χέρια τους πακέτα με χαρτονομίσματα των 50 και 100 ευρώ, ενώ στις εικόνες φαίνονται οι νεαροί να έχουν στις ζώνες των παντελονιών τους όπλα. 

Στο ένα από τα βίντεο καταγράφεται η στιγμή που καταστρέφουν ένα αυτοκίνητο. Ο ένας έχει ανέβει στο καπό του αυτοκινήτου και με κλοτσιές θρυμματίζει το παρμπρίζ. Κάποια στιγμή ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει προς το νεαρό που κλωτσάει το αυτοκίνητο «πας καλά;», ωστόσο δεν πήρε καμία απάντηση, παρά μόνο τα απαξιωτικά γέλια των νεαρών, οι οποίοι στη συνέχεια σπρώχνουν το αυτοκίνητο. 

Λίγο αργότερα θα μπουν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ο ένας από αυτούς θα κάτσει στη θέση του οδηγού, ενώ το άτομο που θα καθίσει στα πίσω καθίσματα θα καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο την αποχώρηση τους από το σημείο. 

Σε άλλο οπτικό υλικό εμφανίζονται οκτώ άτομα τα όποια έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Έχουν μεγάλα χρηματικά ποσά τα οποία τα κρατούν στα χέρια τους, ενώ σε εικόνες που έχουν τραβήξει με τα κινητά τους τηλέφωνα φαίνεται και βόμβες μολότοφ οι οποίες είναι έτοιμες προς χρήση. 

Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Είδα τη ζωή να περνά από μπροστά μου» λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε από τσεκούρι στα επεισόδια στου Ζωγράφου
«Ήταν μία μολότοφ που έπεσε πάνω στα κάγκελα και ένας φοιτητής ήταν μπροστά και άρπαξε ολόκληρος, από το πόδι μέχρι το κεφάλι είχε αρπάξει» λέει στο Mega και συγκλονίζει ο φοιτητής του ΕΚΠΑ
Ζωγράφου
Από 200 μέχρι 700 ευρώ τον μήνα έδινε το κύκλωμα της Θεσσαλονίκης στον γνωστό ηθοποιό που λειτουργούσε ως «αχυράνθρωπος»
Ο ηθοποιός και μοντέλο ομολόγησε ότι τον προσέγγισαν επειδή είχε οικονομικό πρόβλημα, γνωστός δικηγόρος ανάμεσα στους εμπλεκόμενους - Από βδομάδα οι απολογίες των 16 που παραμένουν υπό κράτηση, ελεύθεροι αφέθηκαν οι 2
Οι συλληφθέντες του κυκλώματος στην Θεσσαλονίκη, έξω από τα δικαστήρια
71
Υπόθεση Μαζωνάκη: Είχε γίνει και δεύτερη καταγγελία για το ιατρείο της Καρνεάδου – Νέοι διάλογοι «καίνε» την 56χρονη γιατρό
Ένα χρόνο πριν τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, είχε σημειωθεί και άλλο ένα επικίνδυνο περιστατικό με 45χρονη που υποβλήθηκε σε πλασμαφαίρεση και κατέληξε στο νοσοκομείο
Γιώργος Μαζωνάκης, ιατρείο και 56χρονη γιατρός