Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντα: Συμμορία οπλοφόρων νεαρών βανδαλίζει και κλέβει αυτοκίνητα

Βίντεο ντοκουμέντα: Συμμορία οπλοφόρων νεαρών βανδαλίζει και κλέβει αυτοκίνητα

Στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών έχουν μπει βίντεο με νεαρούς τα οποία βανδαλίζουν αυτοκίνητα και στη συνέχεια υποστηρίζουν ότι τα κλέβουν. 

Στα δύο βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr και έχουν ανέβει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, άτομα τα οποία στην πλειοψηφία τους είναι μικρότερα από 20 ετών, εμφανίζονται, εκτός από τους βανδαλισμούς, να κρατούν στα χέρια τους πακέτα με χαρτονομίσματα των 50 και 100 ευρώ, ενώ στις εικόνες φαίνονται οι νεαροί να έχουν στις ζώνες των παντελονιών τους όπλα. 

Στο ένα από τα βίντεο καταγράφεται η στιγμή που καταστρέφουν ένα αυτοκίνητο. Ο ένας έχει ανέβει στο καπό του αυτοκινήτου και με κλοτσιές θρυμματίζει το παρμπρίζ. Κάποια στιγμή ακούγεται μια γυναίκα να φωνάζει προς το νεαρό που κλωτσάει το αυτοκίνητο «πας καλά;», ωστόσο δεν πήρε καμία απάντηση, παρά μόνο τα απαξιωτικά γέλια των νεαρών, οι οποίοι στη συνέχεια σπρώχνουν το αυτοκίνητο. 

Λίγο αργότερα θα μπουν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ο ένας από αυτούς θα κάτσει στη θέση του οδηγού, ενώ το άτομο που θα καθίσει στα πίσω καθίσματα θα καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο την αποχώρηση τους από το σημείο. 

Σε άλλο οπτικό υλικό εμφανίζονται οκτώ άτομα τα όποια έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Έχουν μεγάλα χρηματικά ποσά τα οποία τα κρατούν στα χέρια τους, ενώ σε εικόνες που έχουν τραβήξει με τα κινητά τους τηλέφωνα φαίνεται και βόμβες μολότοφ οι οποίες είναι έτοιμες προς χρήση. 

Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις