Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο από τη βομβιστική επίθεση έξω από το υπουργείο Εργασίας – Η στιγμή της ισχυρής έκρηξης

Βίντεο ντοκουμέντο από τη βομβιστική επίθεση έξω από το υπουργείο Εργασίας – Η στιγμή της ισχυρής έκρηξης

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης της βόμβας έξω από το υπουργείο Εργασίας φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στο παρακάτω βίντεο ακούγεται ο δυνατός ήχος από την έκρηξη της βόμβας, που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (03.02.24) έξω από το υπουργείο Εργασίας και έχει σημάνει συναγερμό στην Αντιτρομοκρατική.

Το βίντεο είναι από εσωτερική κάμερα ασφαλείας σε περίπτερο που βρίσκεται στην πλατεία Κλαυθμώνος και έχει καταγράψει τη στιγμή του «χτυπήματος». 

Σημειώνεται πως από το ωστικό κύμα έσπασαν τζάμια στο υπουργείο Εργασίας και προκλήθηκαν ζημιές στα γύρω κτήρια.

Από την πλευρά τους, οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής «βλέπουν» νέα γενιά στο «αντάρτικο πόλης» πίσω από τη βομβιστική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας. Εκτιμούν ότι η νέα οργάνωση με την προσθήκη του επιθέτου «ταξική» αποτελείται από το παλιό «διευθυντήριο»  με τη στρατολόγηση νέων μελών που αποτελούν τον επιχειρησιακό βραχίονα.

Βλέπουν δε ως εξαιρετικά πιθανό η οργάνωση που ανέλαβε την επίθεση στα ΜΑΤ, η «Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη», και η σημερινή να αποτελείται από τα ίδια άτομα που χρησιμοποιούν διαφορετικό όνομα, θέλοντας έτσι να δείξουν ότι το αντάρτικο της πόλης επέστρεψε πάλι στη χώρα μας.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις