Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη των δραπετών του Α.Τ Χαιδαρίου – Με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής οδού

Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη των δραπετών του Α.Τ Χαιδαρίου – Με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής οδού

Βίντεο ντοκουμέντο από την κινηματογραφική καταδίωξη που προηγήθηκε της απόδρασης των δύο ανδρών το μεσημέρι της Κυριακής (11.09.2022) από το Αστυνομικό Τμήμα του Χαϊδαρίου, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr. 

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν λίγο μετά τη μια το μεσημέρι, όταν οι αστυνομικοί κάνουν σήμα σε ένα χρυσαφί Renault Laguna, στο οποίο επιβαίνουν τρία άτομα, να σταματήσει. Ο οδηγός όμως δεν υπακούει, αναπτύσσει ταχύτητα και προσπαθεί να διαφύγει.   

Περιπολικά της άμεσης δράσης αλλά και τζιπ της ΟΠΚΕ, όπως βλέπετε και στο αποκλειστικό βίντεο διάρκειας 19 δευτερολέπτων του newsit.gr, αρχίζουν να το καταδιώκουν.  

Οι δράστες στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τους διώκτες τους μπαίνουν με μεγάλη ταχύτητα ανάποδα στην εθνική οδό.  

Από πίσω του, ακολουθούν δύο τζιπ της ΟΠΚΕ, τα οποία και αυτά θα μπουν στο αντίθετο ρεύμα. Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της καταδίωξης εκτός από τη σύλληψη των δραστών, έχουν σαν μέλημά τους και την ασφάλεια των πολιτών. Γιατί κι όταν τα δύο οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας μπαίνουν στο δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, θα κινηθούν με μεγάλη προσοχή.  

Τελικά τα τρία άτομα  θα καταφέρουν να ξεφύγουν, ενώ οι αστυνομικοί  θα εντοπίσουν εγκαταλελειμμένο το Renault Laguna στην περιοχή των Νεόκτιστων στον Ασπρόπυργο.  

Λίγη ώρα αργότερα σε ένα τυχαίο έλεγχο στην περιοχή του Χαϊδαρίου, αστυνομικοί θα σταματήσουν τρία άτομα που επέβαιναν σε άλλο αυτοκίνητο. Μέσα σε όπως αποδείχτηκε ήταν ένα από τα άτομα που καταδίωκαν λίγη ώρα νωρίτερα.

Και οι τρείς οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου, όπου εκεί αφού επιτεθούν στον αξιωματικό υπηρεσίας και σε έναν ακόμα αστυνομικό, οι δύο από αυτούς θα καταφέρουν να δραπετεύσουν.     

Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις