Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βίντεο – ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου!

Βίντεο – ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου!

Καρέ – καρέ από κάμερα ασφαλείας αποτυπώνεται η πορεία του ασημί Vokswagen Golf που φέρεται να οδηγούσε 50χρονος Έλληνας με ολλανδικό διαβατήριο, κι ο οποίος προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο του φορτηγού με το βυτιοφόρο στο Κορωπί.

Ελάχιστα προτού προσπεράσει το φορτηγό ψυγείο μεταφοράς κρεάτων και αφαιρέσει τη ζωή σε οδηγό και συνοδηγό, το αυτοκίνητο το 50χρονου εμφανίζεται στο βίντεο – ντοκουμέντο να κινείται αντικανονικά στο αντίθετο ρεύμα.

Ο οδηγός, ο οποίος ευθύνεται για το τροχαίο με τους δύο νεκρούς στο Μαρκόπουλο εντοπίστηκε από την αστυνομία. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του από το υλικό που είχαν καταγράψει οι κάμερες.

Όπως αποδείχθηκε οδηγούσε επικίνδυνα, καθώς οι κάμερες τον… συνέλαβαν να κάνει τρεις με τέσσερις αντικανονικές προσπεράσεις μια από τις οποίες προκάλεσε το τραγικό τροχαίο στο 27ο χιλιόμετρο στη λεωφόρο Μαρκοπούλου.

Μάλιστα ο 50χρονος μετά από λίγη ώρα είχε επιστρέφει στον τόπο του τροχαίου και ρωτούσε τι έγινε…

Όταν τον προσήγαγαν οι αστυνομικοί αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή, αλλά όταν του έδειξαν τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας δεν μπορούσε να επιμείνει.

Δείτε το βίντεο έως το 0:35”

Τροχαίο – Καλλιθέα: Πανικοβλήθηκα λέει ο οδηγός του ΙΧ που εγκατέλειψε την κοπέλα

Με τέσσερις ημέρες καθυστέρηση παραδόθηκε στην Τροχαία Καλλιθέας ο 29χρονος οδηγός, ο οποίος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του μάρκας Smart και τραυμάτισε σοβαρά μία κοπέλα στη Λεωφόρο Θησέως, την οποία, ωστόσο, εγκατέλειψε στην άσφαλτο κι έσπευσε να εξαφανιστεί.

Δείτε τι λέει ο 29χρονος καθώς και ο πατέρας της κοπέλας, στο παρακάτω βίντεο από 0:35”:

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις