Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι χτυπούσε ο μαυροντυμένος ληστής των νοτίων προαστίων

Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι χτυπούσε ο μαυροντυμένος ληστής των νοτίων προαστίων

Στα χέρια των ανδρών της υποδιεύθυνσης  Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής έπεσε ο μαυροντυμένος οπλοφόρος που είχε σκορπίσει τον τρόμο στους καταστηματάρχες των νοτίων προαστίων της Αθήνας.  

Στο βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr αποτυπώνεται ο νεαρός ληστής να κάθεται στην είσοδο ενός καταστήματος υγρών καυσίμων. Φορώντας μαύρα ρούχα κι έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με κουκούλα και χειρουργική μάσκα, ζητάει από τον υπάλληλο του καταστήματος να του παραδώσει τα χρήματα που έχει στο ταμείο.  

Ο ληστής εκτός από την εισβολή του στο πρατήριο υγρών καυσίμων είχε ληστέψει σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα  ένα περίπτερο κι ένα κατάστημα τυχερών παιγνίων. Κι εκεί με την απειλή του όπλου κατάφερε να πάρει από τους υπαλλήλους τα χρήματα που είχαν στο ταμείο.  

Ειδική ομάδα, από το τμήμα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Νοτιοανατολικής Αττικής, κατάφερε να φτάσει στα ίχνη του δράστη. Αξιοποιώντας τον προανακριτικό υλικό αλλά και τον τρόπο δράστης του, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.   

Από την έρευνα που έγινε στην αποθήκη της οικίας του, βρέθηκαν κρυμμένα και κατασχέθηκαν, 2 αεροβόλα πιστόλια, ο ρουχισμός που φορούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών και το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ.

Μαρίνος Αλειφέρης  

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις