Πέμπτη, 30 Μαΐ
25oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο: Κόλλησε το όπλο στο πρόσωπο της γιατρού και άρπαξε τις εισπράξεις από το διαγνωστικό κέντρο

Βίντεο ντοκουμέντο: Κόλλησε το όπλο στο πρόσωπο της γιατρού και άρπαξε τις εισπράξεις από το διαγνωστικό κέντρο

Στιγμές απόλυτου τρόμου βίωσαν γιατρός και υπάλληλος διαγνωστικού κέντρο των Δυτικών Προαστίων της Αττικής, όταν ένας άνδρας εισέβαλλε στο κτίριο και με την απειλή όπλου πήρε χρήματα και αντικείμενα.  

Φορώντας μαύρα ρούχα και κουκούλα, ενώ τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ήταν καλυμμένα με μια μάσκα εισέβαλε στη ρεσεψιόν του διαγνωστικού κέντρου.

Με προτεταμένο το όπλο, όπως φαίνεται και στο βίντεο διάρκειας 37 δευτερολέπτων που εξασφάλισε το newsit.gr, o ληστής με γρήγορα βήματα κινείται προς τον γκισέ της γραμματείας. Εκεί βρίσκονται μια υπάλληλος και μια γιατρός. Ο μαυροφορέμενος άνδρας μπαίνει ανάμεσα τους κι ανοίγει το συρτάρι στο οποίο υπήρχαν τα χρήματα των εισπράξεων.  

Οι δύο γυναίκες τρομοκρατημένες παραμένουν  ακίνητες, ενώ ο ληστής παίρνει τα χρήματα. Κάποια στιγμή όπως θα δείτε και στις εικόνες που σας παρουσιάζει αποκλειστικά το newsit.gr, η γιατρός φαίνεται να του λέει κάτι. Τότε ο ληστής σηκώνει το όπλο του και σχεδόν το κολλάει στο κούτελο της. Η γιατρός τρομαγμένη κάνει ένα βήμα πίσω και σηκώνει τα χέρια ψηλά, στην προσπάθεια της να κατευνάσει το ληστή. Ο δράστης θα συνεχίσει να αδειάζει από το ταμείο, από το όποιο θα αρπάξει και τα κέρματα. Φεύγοντας θα πάρει μαζί του κι ένα τάμπλετ, ενώ οι δύο γυναίκες που έζησαν το εφιάλτη θα ενημερώσουν τις αστυνομικές αρχές.  

Το δράστη έξω από το διαγνωστικό κέντρο τον περίμενε μέσα σε ένα χρυσαφί αυτοκίνητο ο συνεργός με το οποίο και διέφυγαν προς άγνωστή κατεύθυνση.    

Μαρίνος Αλειφέρης        

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις