Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο με τον μεθυσμένο οδηγό να διασχίζει τη Συγγρού με 206 χλμ – Τον ακολουθούν περιπολικά

Στο βίντεο διακρίνεται το αυτοκίνητο να τρέχει στην αριστερή λωρίδα και περιπολικά να είναι πίσω του στην προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ασυνείδητος άνδρας που οδηγούσε μεθυσμένος με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη λεωφόρο Συγγρού.

Η εκπομπή Live News έφερε στο φως βίντεο ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο με τον μεθυσμένο οδηγό στο τιμόνι να κινείται στην λεωφόρο Συγγρού με 206 χλμ και να τον ακολουθούν περιπολικά.  

Στο βίντεο διακρίνεται το αυτοκίνητο να τρέχει στην αριστερή λωρίδα και περιπολικά να είναι πίσω του στην προσπάθειά τους να τον ακινητοποιήσουν.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, διαπιστώθηκε μέσω συσκευής radar ότι ο 45χρονος κινούνταν με 206 χλμ/ώρα -αντί του ανωτάτου επιτρεπόμενου ορίου των 90 χλμ/ώρα- επί της λεωφόρου Συγγρού υπό την επήρεια αλκοόλ, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.

Αστυνομικοί της Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α)επιτηρούσαν το όχημα σε όλη την πορεία του, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος με άλλο όχημα και το ακινητοποίησαν στη λεωφόρο Αθηνών στην περιοχή του Περιστερίου ενώ σε έλεγχο με συσκευή αλκοολομέτρησης διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ με ένδειξη 0,52 mg/l.

Στον οδηγό του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν είχε όπλο και δεν ήταν εκείνος που προκάλεσε το συμβάν» λέει ο δικηγόρος του Βούλγαρου βαρυποινίτη για τη δολοφονία στις φυλακές Δομοκού
Όπως ανέφερε στις δηλώσεις του μετά την έξοδό του από τα δικαστήρια της Λαμίας, «στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν παρών ο Αλκέτ Ρετζάι
Φυλακές Δομοκού 9
Ο Χρήστος Μαυρίκης πυροβόλησε με καραμπίνα και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στα Σπάτα – Διαπραγματευτής στο σημείο
Έχει τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό με βραχιολάκι για υπόθεση δωροδοκίας Αρεοπαγίτη δικαστή - Είναι ευρύτερα γνωστός για την καταδίκη του στην πολύκροτη υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών μέσω των ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ την περίοδο του 1989
Χρήστος Μαυρίκης
19