Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βίντεο – ντοκουμέντο: Πυροβολούσε στην αυλή του σπιτιού στο Ζεφύρι

Βίντεο – ντοκουμέντο: Πυροβολούσε στην αυλή του σπιτιού στο Ζεφύρι

Χωρίς κανέναν λόγο, για να κάνει απλώς το κέφι του, αυτός ο άνδρας πυροβολούσε στην αυλή του σπιτιού του, στο Ζεφύρι και… όποιον πάρει ο Χάρος!

Σα να μην έφταναν τα δεκάδες περιστατικά με τραυματισμούς ακόμα και θανάτους από άσκοπους πυροβολισμούς (ανάμεσά τους και ο μικρός Μάριος που σκοτώθηκε στην αυλή του σχολείου του), ο άνθρωπος αυτός δε διστάζει να βάλει σε κίνδυνο ζωές, για να κάνει την πλάκα του.

Και μάλιστα, ανέβασε στο ίντερνετ τις πράξεις του, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που έπαιξε στo MEGA.

 

Ενα βίντεο ντοκουμέντο από πυροβολισμούς σε αυλή σπιτιού στο Ζεφύρι εξασφάλισε το MEGA, σε μια περιοχή στην Δυτική Αττική όπου δυστυχως οι αδέσποτες σφαίρες είναι καθημερινό φαινόμενο και στο Μενίδι να θυμήσουμε ότι χάθηκε και ο μικρος Μάριος.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρώνται έντονα στην δυτική Αττική περιστατικά με σφαίρες, οι οποίες μάλιστα καταλήγουν ακόμη και σε νηπιαγωγία. Παλαιότερα σε ένα παρόμοιο περιστατικό είχαν τραυματίσει θανάσιμα τον μικρό Μάριο.

Αυτή τη φορά στο Ζεφύρι, νεαρός άνδρας πυροβολεί προς άγτνωγστη κατεύθυνση, ανεβάζοντας μάλιστα το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στα σόσιαλ μίντια.

Το περιστατικό προβληματίζει καθώς το τελευταίο διάστημα τέτοιου είδους περιστατικά αυξάνονται.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις