Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βίντεο ντοκουμέντο του Live News από τη στιγμή που ανήλικοι κλέφτες «χτυπάνε» σπίτι στη Γλυφάδα

Βίντεο ντοκουμέντο του Live News από τη στιγμή που ανήλικοι κλέφτες «χτυπάνε» σπίτι στη Γλυφάδα

Για 12′ λεπτά «πολιορκούσαν» μονοκατοικία στη Γλυφάδα. Ο λόγος για τρεις ανήλικους που έχουν «βάλει στο μάτι» ένα ποδήλατο κι ένα ηλεκτρικό πατίνι από το σπίτι.

Σε βίντεο ντοκουμέντο του MEGA και της εκπομπής Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο φαίνονται οι ανήλικοι να βολιδοσκοπούν τη μονοκατοικία, ψάχνοντας τρόπο να μπουν στην αυλή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Για καλή τύχη των ιδιοκτητών και κακή δική τους, η κάμερα καταγράφει την κάθε τους κίνηση…

Στην αρχή, οι τρεις ανήλικοι κακοποιοί δε διστάζουν να πλησιάσουν από την κεντρική εξώπορτα. Δείχνουν το ποδήλατο που έχουν βάλει στο μάτι και αποφασίζουν να δουν μήπως μπορούν να μπουν από το πλάι.

Το μετανιώνουν, επιστρέφουν και ο μεγαλύτερος σκαρφαλώνει πάνω στην πόρτα, το ξαναμετανιώνουν, κι αυτήν τη φορά πάνε από την άλλη πλευρά του σπιτιού.

Ο μεγαλύτερος δείχνει το ηλεκτρικό πατίνι, ο μικρότερος ενθουσιάζεται και ο τότε ο «αρχηγός» της συμμορίας τού κλείνει το στόμα για να μην ακουστεί. Ξαναφεύγουν!

Γλυφάδα: «Τρύπωσαν» ανενόχλητοι

Oι δύο ανήλικοι «ποντικοί» έρχονται ξανά μπροστά για να κρατούν τσίλιες, την ώρα που ο μεγαλύτερος σκαρφαλώνει τον πλαϊνό φράχτη και μπαίνει στον κήπο. Έρχεται κι αυτός μπροστά, τραβά την μπλούζα στο κεφάλι του για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του και πάει προς την βεράντα, κάτι, όμως, τον φοβίζει και φεύγει γρήγορα πάλι προς το πλάι.

Στην αρχή, βγάζει την τσάντα που είναι στο ηλεκτρικό πατίνι, παίρνει από μέσα ένα ζευγάρι γυαλιά και την αφήνει επιμελώς κρυμμένη ανάμεσα στα φυτά.

Ύστερα γυρίζει, αρπάζει το πατίνι και ξαναπάει στην μπροστινή είσοδο. Προσπαθεί, ανοίγει τελικά διάπλατα την πόρτα, φεύγει και ύστερα ξανάρχεται πάλι, καβαλάει το πατίνι και ξαναφεύγει.

Ένα λεπτό μετά, μαζί με ένα ακόμα αγόρι, μπαίνουν για μία ακόμα φορά στην αυλή και κατευθύνονται στην πλευρά που είναι το ποδήλατο. Βρίσκουν μια καρέκλα, πατάει ο μεγαλύτερος επάνω, ύστερα σκαρφαλώνει στο μπαλκόνι αθόρυβα, παίρνει το ποδήλατο, το δίνει στον συνεργό του, εκείνος το παίρνει και τελικά γίνονται «καπνός».

Δεν κατάλαβαν τίποτα οι ιδιοκτήτες

Όσο δρούσαν οι ανήλικοι στην αυλή, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ήταν μέσα. Κατάλαβαν ότι είχαν μπει κλέφτες σχεδόν 20 λεπτά μετά, όταν έφτασε ο γιος τους και είδε τη πόρτα της εισόδου ορθάνοιχτη.

Μέχρι στιγμής, οι νεαροί δεν έχουν συλληφθεί, όμως τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας.

Παρακολουθήστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

πηγή: MEGA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις