Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη φωτιά στου Ζωγράφου – Εγκλωβίστηκε και κάηκε ο άτυχος άνδρας – Δραματική επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη φωτιά στου Ζωγράφου – Εγκλωβίστηκε και κάηκε ο άτυχος άνδρας – Δραματική επιχείρηση της Πυροσβεστικής

– Πυκνοί καπνοί τύλιξαν το διαμέρισμα της οδού Αμφιγενείας στην περιοχή του Ζωγράφου.
– Τα κινητικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο άνδρας δεν του επέτρεψαν να διαφύγει.
– Με εγκαύματα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ένας ακόμη άνδρας και μια γυναίκα.
– Το διαμέρισμα δεν είχε ρεύμα, άγνωστα τα αίτια της φωτιάς.

Ένα βίντεο αναγνώστριας του newsit.gr από την επιχείρηση της πυροσβεστικής την ώρα της φωτιάς στο διαμέρισμα της οδού Αμφιγενείας στην περιοχή του Ζωγράφου δείχνει την αγωνία των πυροσβεστών να προλάβουν να φτάσουν στα εγκλωβισμένα άτομα έγκαιρα.

Ήταν οι γείτονες που ειδοποίησαν την πυροσβεστική βλέποντας καπνούς να βγαίνουν από το διαμέρισμα ελάχιστα λεπτά πριν τις οκτώ το πρωί.
Αμέσως δυο οχήματα της πυροσβεστικής, αλλά και περιπολικό της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο.


Η πρώτη κίνηση των πυροσβεστών ήταν να πλησιάσουν στο διαμέρισμα από την είσοδο σε μια προσπάθεια να δουν αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι. Ακούγοντας φωνές να καλούν σε βοήθεια οι πυροσβέστες έσπασαν την πόρτα και κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή κατάφεραν να βγάλουν έναν 50χρονο άνδρα και μια 43χρονη γυναίκα. Και οι δύο είχαν υποστεί εγκαύματα και χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.


Δυστυχώς το δράμα μόλις είχε ξεκινήσει. Στο διαμέρισμα υπήρχε και τρίτο άτομο. Ένας άνδρας 67 ετών με κινητικά προβλήματα ο οποίος δεν πρόλαβε να βγει. Οι πυροσβέστες τον εντόπισαν λίγο αργότερα νεκρό.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε