Ελλάδα

Βοιωτία: Την Πέμπτη απολογείται ο αστυνομικός – Κατηγορείται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για την ερχόμενη Πέμπτη (16.11.23) πήρε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί ο 41χρονος αστυνομικός, ο οποίος εμπλέκεται στο θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου που σημειώθηκε έπειτα από καταδίωξη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (11/11/2023) στο Λεοντάρι Θηβών.

Ο αστυνομικός της ΟΠΚΕ οδηγήθηκε σήμερα, Δευτέρα (13.11.23) στο δικαστικό μέγαρο της Θήβας, ενώ έξω από αυτό υπήρχαν συγγενείς και φίλοι του νεαρού αγοριού. Ο άνδρας της ΕΛΑΣ αναφέρει ότι υπήρξε καταδίωξη 20 λεπτών κι ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε όταν ο 18χρονος επιχείρησε να το αποσπάσει από αυτόν. 

Μάλιστα, η νομική υπεράσπιση του αστυνομικού  αναφέρει ότι κάτι τέτοιο προκύπτει κι από τη δικογραφία, ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και παράνομη εκτέλεση πυροβολισμού εκτέλεσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σύλληψη πλοιάρχου στο Κερατσίνι για υπεράριθμους επιβάτες και παρατυπίες στη μεταφορά υγραερίου
Το πλοίο είχε μόλις αποπλεύσει με προορισμό τη Μύκονο, την Κω και τη Ρόδο, όταν έλαβε εντολή να επιστρέψει στον προβλήτα του Νέου Μώλου Δραπετσώνας για τη διενέργεια ελέγχου
Λιμενικό
Η ανακοίνωση της Aegean για την αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελ. Βενιζέλος»: «Παρουσιάστηκε ένδειξη για πιθανή ύπαρξη καπνού»
«Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία έχει ήδη μεριμνήσει για νέο αεροσκάφος προκείμενου να μεταβούν στον προορισμό τους» αναφέρει η ανακοίνωση
Aegean