Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Βόλτες και στο Περιστέρι: Κόσμος σε δρόμους, πλατείες και μαγαζιά (pics)

Βόλτες και στο Περιστέρι: Κόσμος σε δρόμους, πλατείες και μαγαζιά (pics)

Γέμισε κόσμο και η αγορά στο Περιστέρι. Αφορμή για την κυριακάτικη εξόρμηση των δημοτών το γεγονός ότι σούπερ μάρκετ, καταστήματα με click away και κομμωτήρια είναι και σήμερα (20.12.2020).

Στο Περιστέρι ο φακός του newsit κατέγραψε μικρούς και μεγάλους να κάνουν βόλτα. Αρκετοί ήταν εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να κάνουν τα ψώνια τους στο πλαίσιο της εορταστικής λειτουργίας της αγοράς.

Υπενθυμίζεται ότι προαιρετικά είναι σήμερα ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα που πωλούν προϊόντα με το σύστημα click away, αλλά και τα κομμωτήρια, τελευταία Κυριακή πριν από τα Χριστούγεννα.

Σε ό,τι αφορά στο ωράριο λειτουργίας, ορισμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν αποφασίσει να μην λειτουργήσουν, ενώ όσα καταστήματα λειτούργησαν θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 7 το απόγευμα, ενώ άλλα θα λειτουργήσουν έως τις 8 το βράδυ.

Αλλά και την προσεχή Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 από τις 11:00 μέχρι τις 20:00 θα παραμείνουν ανοικτά προαιρετικά τα καταστήματα λιανικής σε όλη τη χώρα, εκτός Κοζάνης και Δυτικής Αττικής λόγω του σκληρού lockdown που έχει επιβληθεί στις περιοχές αυτές.

Έτσι, όσοι έχουν κάνει τις παραγγελίες τους μπορούν να τις παραλάβουν και αύριο, Δευτέρα (21.12.2020)  από το κατάστημα της προτίμησης τους, πάντα, όμως, με ραντεβού και έχοντας την απαραίτητη παραγγελία στα χέρια τους.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι για μετακίνηση των πολιτών στα σούπερ μάρκετ, στα καταστήματα για Click Away, αλλά και για τα κομμωτήρια, απαιτείται η αποστολή SMS με τον αριθμό 2 στο 13033.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις