Ελλάδα

Βούλα: Απομακρύνθηκε από το σχολείο ο καθηγητής γυμναστικής που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά 3 μαθητές – Διενεργείται ΕΔΕ

Ο 58χρονος αποδίδει τα όσα καταγγέλλονται σε βάρος του σε παρεξήγηση και αρνείται τις κατηγορίες
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στον εισαγγελέα οδηγείται το μεσημέρι της Παρασκευής (16.10.26) ο 58χρονος καθηγητής γυμναστικής Γυμνασίου στη Βούλα που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά τρεις μαθητές του.

Ο καθηγητής γυμναστικής, που συνελήφθη την Πέμπτη, έχει απομακρυνθεί από το σχολείο στη Βούλα ενώ έχει διαταχθεί και ΕΔΕ.

Η σύλληψη προήλθε από καταγγελία της μητέρας μίας 13χρονης μαθήτριας στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο καθηγητής την έπιασε στον μηρό την ώρα της γυμναστικής.

Δύο ακόμη μαθητές, κατήγγειλαν ότι σε προγενέστερο χρόνο ο ίδιος καθηγητής τους είχε πιάσει στα γεννητικά τους όργανα κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Από την πλευρά του σχολείου τονίζεται ότι δεν γνώριζαν για όλα αυτά.

Σε βάρος του καθηγητή σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, ενώ παράλληλα ερευνάται αν υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ο 58χρονος αποδίδει τα όσα καταγγέλλονται σε βάρος του σε παρεξήγηση και αρνείται τις κατηγορίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα