Ελλάδα

Βουλιαγμένη: 14χρονος τραυματίστηκε ενώ έκανε flight surfboard – Μεταφέρθηκε στο Παίδων

Σοκ στη Βουλιαγμένη! Ένας 14χρονος τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι από flight surfboard (σ.σ. σανίδα πτήσης) μέσα στη θάλασσα.

Από τη Βουλιαγμένη ο 14χρονος διακομίστηκε το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», ο οποίος τραυματίστηκε ενώ έκανε flight surfboard (σ.σ. σανίδα πτήσης), στη θαλάσσια περιοχή.

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Σαρωνικού, ο 14χρονος είχε μισθώσει το flight surfboard έπειτα από έγγραφη συναίνεση των γονιών του.

Από την τοπική λιμενική Αρχή της Βουλιαγμένης συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας εκμίσθωσης θαλασσίων μέσων αναψυχής, όπως επίσης και ο απασχολούμενος στην εταιρεία, για παράβαση του άρθρου 242 του Ποινικού Κώδικα, ενώ σε βάρος τους βεβαιώθηκε και διοικητική παράβαση.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αυτοί είναι οι συγγενείς και μέλη της σπείρας με τις «χρυσές» λίρες, τα όπλα, τις εκβιάσεις και τις απάτες στην Λάρισα
Τα τέσσερα μέλη που ανήκουν ίδια οικογένεια είχαν συλληφθεί στις 7 Μαρτίου για απάτες και εκβιάσεις τετελεσμένες και σε απόπειρα με συνολικό όφελος και προκληθείσα ζημία άνω των 120.000 ευρώ
Οι τέσσερις κατηγορούμενοι