Ελλάδα

Βουλιαγμένη: Κόντρες, 3 συλλήψεις και πρόστιμο 3.250 ευρώ στον οδηγό της μηχανής που πήγε να ξεφύγει από το μπλόκο

Τα συγκεκριμένα άτομα μαζί με μια άλλη παρέα μηχανών είχαν ξεκινήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, από την περιοχή του Περάματος και του Κερατσινίου, πραγματοποιώντας αυτοσχέδιους αγώνες

Αυτοσχέδιους αγώνες πραγματοποιούσαν τα άτομα που επέβαιναν στις μηχανές με κάποιους από αυτούς να αρνούνται να σταματήσουν στο μπλόκο της Τροχαίας στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε οδηγούς μηχανών που δεν φορούσαν κράνη να σταματήσουν για έλεγχο στο μπλόκο που είχε στηθεί στη διασταύρωση της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Αθηνάς στη Βουλιαγμένη.

Ο πρώτος οδηγός της μηχανής με επικίνδυνους ελιγμούς πέρασε από το μπλόκο αδιαφορώντας αν θα προκαλέσει κάποιο τραυματισμό. Η δεύτερη μηχανή, αν και αρχικά σταμάτησε, στη συνέχεια ο οδηγός και ο συνεπιβάτης προσπάθησαν να διαφύγουν ενώ μπροστά τους βρισκόταν μία αστυνομικός.

Τελικά δεν τα κατάφεραν και η μηχανή μαζί με τους αναβάτες οδηγήθηκε στην άκρη του δρόμου. Το πρόστιμο που θα κληθεί να πληρώσει ο οδηγός 2.900 ευρώ, καθώς οι παραβάσεις που διέπραξε έχουν να κάνουν με επικίνδυνη οδήγηση, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ η μηχανή δεν έφερε πινακίδα κυκλοφορίας.

Παράλληλα, πρόστιμο 350 ευρώ θα πληρώσει και ο συνεπιβάτης της μηχανής. 

Τα συγκεκριμένα άτομα μαζί με μια άλλη παρέα μηχανών είχαν ξεκινήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, από την περιοχή του Περάματος και του Κερατσινίου, πραγματοποιώντας αυτοσχέδιους αγώνες.

Εκτός από τα πρόστιμα στο μπλόκο της Βουλιαγμένης οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν και άλλους τρεις οδηγούς.

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα