Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Βουρκωμένη η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: “Έχω κι εγώ συγγενείς στο πλοίο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Βουρκωμένη η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου: “Έχω κι εγώ συγγενείς στο πλοίο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονισμένη η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκπρόσωπος του κόμματος, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, δηλώνει στην κάμερα πως έχει συγγενείς πάνω στο πλοίο που φλέγεται ανοιχτά της Κέρκυρας αυτή την ώρα.

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου βρισκόταν στο πάνελ της τηλεοπτικής εκπομπής Καλημέρα, του ΣΚΑΪ, την στιγμή που το ρεπορτάζ για το πλοίο που φλέγεται ανοιχτά της Κέρκυρας, βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη.

Εκείνη την στιγμή χτύπησε το κινητό της τηλέφωνο και πληροφορήθηκε πως βρίσκονται και δικοί της συγγενείς πάνω στο πλοίο.

Η κυρία Ασημακοπούλου είπε: “Όλοι ανησυχούμε για όλους, απλά εγώ έτυχε να ενημερωθώ ότι υπάρχουν και δικοί μου άνθρωποι πάνω στο πλοίο”, με την συγκινησιακή φόρτιση να είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

Στη συνέχεια εξέφρασε την πλήρη εμπιστοσύνη της στις αρχές, λέγοντας πως “είμαι σίγουρη πως γίνεται ό, τι μπορεί να γίνει για να σωθούν αυτοί οι άνθρωποι, ζώντας προσωπικά κι εγώ μια αγωνία”.

“Μου είπαν ότι η τελευταία επικοινωνία ήταν πριν από κάποια ώρα και πως λόγω των συνθηκών δεν μπορεί να υπάρξει επικοινωνία. Η αγωνία των συγγενών είναι σε κορύφωση, όπως όλων μας”, κατέληξε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε