Πέμπτη, 22 Φεβ.
11oC Αθήνα

Βραβείο BEST USE OF TECHNOLOGY για το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Βραβείο BEST USE OF TECHNOLOGY για το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Το βραβείο καλύτερης χρήσης της τεχνολογίας Δικτύου Franchise στην Ελλάδα για το 2023 – 2024, απονεμήθηκε στον Όμιλο Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, στην ετήσια διοργάνωση των Ελληνικών Βραβείων Franchise – FRANCHISE BUSINESS AWARDS 2024!

Αυτό το βραβείο είναι μια εξαιρετική τιμή για τον Όμιλο Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και επιβράβευση της πορείας του, καθώς έρχεται να επισφραγίσει τα 20 χρόνια αδιάκοπης χρήσης της τεχνολογίας προς όφελος των μαθητών και των γονέων των φροντιστηρίων του Ομίλου.

Η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2024 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25/01/2024 στο Gazarte και το βραβείο παρέλαβε ο κ. Παλαιολόγου Δημοσθένης (Διευθυντής Διαδικτυακού Φροντιστηρίου Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ – ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ @home).

Πληροφορίες για Franchise
210 4133810
franchise@diakrotima.gr
www.diakrotima.gr

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ιδιωτικής εκπαίδευσης franchise στην Ελλάδα σήμερα και η μοναδική που διαθέτει 11 Επιχειρηματικά Βραβεία Αλυσίδων Franchise (FRANCHISE BUSINESS AWARDS), 2 Πιστοποιήσεις Ολικής Ποιότητας (ISO 9001 & ΕΛΟΤ 1433) καθώς και 3 κορυφαία Βραβεία Εκπαίδευσης (Gold 2019, Silver & Bronze 2021) που έλαβε από την ακαδημαϊκή κοινότητα για τις Βέλτιστες Πρακτικές που εφαρμόζει στην Εκπαίδευση, από τον ετήσιο θεσμό Ελληνικών Βραβείων Αριστεiας στην Εκπαίδευση (EDUCATION LEADERS AWARDS).

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις