Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Βραβευμένα έργα online από το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας

Βραβευμένα έργα online από το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ: Σημαντικά βραβευμένα έργα, ελεύθερα και online από το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας.

Το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Awards και το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κρήτης & Awards 2020 προβάλλουν ελεύθερα online βραβευμένα ντοκιμαντέρ του Φεστιβάλ, κρατώντας συντροφιά σε όλους εμάς, που μένουμε σπίτι και κλείνουμε τις πόρτες στον COVID-19.

«Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας & Awards, για να στηρίξει τον κόσμο που ακολουθεί το σύνθημα #μένουμεσπίτι ξεκίνησε τις προβολές βραβευμένων ντοκιμαντέρ μέσα από το αρχείο του, από το 2014 έως σήμερα, και θα τις συνεχίσει μέχρι το Πάσχα. Οι σκηνοθέτες, Έλληνες και ξένοι, έδωσαν τη συγκατάθεση τους γι’ αυτή την πρωτοβουλία του Διεθνούς Φεστιβάλ, να συμπαρασταθεί σε όσους βάζουμε φραγμό στη λαίλαπα και #μένουμεσπίτι, για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Και ενώ ο ιός μάς θέτει σε καραντίνα, δεν θα μας αποξενώσει, γιατί ποτέ άλλοτε η ανθρωπότητα δεν ήταν περισσότερο ενωμένη.

Συντονιστείτε, κάθε μέρα, στις 21.00 το βράδυ, για να απολαύσετε τις προβολές ντοκιμαντέρ Ελλήνων και ξένων βραβευμένων σκηνοθετών του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας, σε μια γέφυρα αλληλεγγύης όλων των λαών του κόσμου, που μένουμε σπίτι και παλεύουμε με τον ίδιο αόρατο εχθρό.

Στηρίζουμε όλους εσάς και μένουμε σπίτι για το καλό όλων μας. Εμείς οι Έλληνες δίνουμε το παράδειγμα και κλείνουμε την πόρτα στην απειλή. Όλοι μαζί #μένουμεσπίτι, για να τα καταφέρουμε. Ραντεβού κάθε βράδυ στις 21.00, στη σελίδα του Φεστιβάλ στο Facebook».

Δείτε τα ντοκιμαντέρ στο https://www.facebook.com/festivalierapetra/https://www.facebook.com/festivalierapetra/

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις