Ελλάδα

Βραχάτι: Η παραλία κοντά στην Αττική που τα έχει όλα για μια μονοήμερη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θες να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και τη βαβούρα της πόλης αλλά δε θες να πας και πολύ μακριά ή δε θες να διανυκτερεύσεις.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να βρεις αρκετές ωραίες παραλίες και μέσα στην Αττική αλλά και πολύ κοντά σε αυτήν, όπως για παράδειγμα στην Πελοπόννησο και τον Κορινθιακό Κόλπο.

Οργανωμένες ή πιο απλές, με άμμο ή βότσαλο, σίγουρα θα βρεις αυτήν που θα κλέψει τη δική σου καρδιά και μπορείς να την επισκέπτεσαι με μονοήμερες εκδρομές όλο το καλοκαίρι.

Μια τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση είναι η παραλία στο Βραχάτι. Μια παραλία δίπλα στην Αθήνα που τα έχει όλα και σίγουρα δε θα σε απογοητεύσει.

Δεν είναι τυχαίο ότι εκεί συρρέουν παρέες, ζευγάρια και οικογένειες μιας και είναι για όλα τα γούστα. Και το βασικό, σε κοντινή απόσταση από την πόλη της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Είμαι ο Ζάμπι από το Πακιστάν, τα παιδιά με κοροϊδεύουν, δεν θέλουμε ρατσισμό, θέλουμε να φτιάξουν τα σχολεία
Καθηλώνει με τη μαρτυρία του για τον σχολικό εκφοβισμό, τον ρατσισμό που ζει αλλά και τις συνθήκες στις υποδομές των σχολείων ο μαθητής από το 20ο Γυμνάσιο Αθηνών
Ο Ζάμπι
6
Marfin: Συμπληρωματικές απολογίες από τον 42χρονο και τη 46χρονη για τη φονική επίθεση – Την Παρασκευή απολογείται και ο «ψηλός»  
Και οι τρεις αρνούνται τις κατηγορίες, κάνοντας λόγο για χαλκευμένα αποδεικτικά στοιχεία και ισχνές ενδείξεις που δεν οδηγούν σε πλήρη ταυτοποίηση των δραστών της φονικής επίθεσης
Οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονική επίθεση στη Marfin