Ελλάδα

Βραυρώνα: Το βρέφος είχε δεχτεί χτυπήματα πριν και μετά τον θάνατό του

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το βρέφος που βρέθηκε νεκρό στη Βραυρώνα, κλεισμένο μέσα σε μια σακούλα από τα χέρια του πατέρα του.

Το βρέφος στη Βραυρώνα ήταν ζωντανό όταν γεννήθηκε, σε αντίθεση με τα όσα έλεγαν οι γονείς του, που βρίσκονται ενώπιον της δικαιοσύνης και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, το βρέφος πέθανε τα πρώτα λεπτά της ζωής του.

Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις αναμένεται να δώσουν απάντηση και στο ερώτημα αν το βρέφος ήταν ζωντανό, όταν ο πατέρας του το πέταξε στους κάδους έξω από το ξενοδοχείο και πέθανε στη συνέχεια, κλεισμένο στη σακούλα.

Διαπιστώθηκαν χτυπήματα πριν και μετά τον θανατό του

Το παιδί φέρει προθανάτια αλλά και μεταθανάτια χτυπήματα, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να χτυπήθηκε από τους γονείς μέχρι να πεθάνει και στη συνέχεια το πέταξαν στη σακούλα.

Ένα άλλο σενάριο που εξετάζεται είναι να το έχουν βάλει ζωντανό στην σακούλα και από τα χτυπήματα του κάδου να έχασε τη ζωή του.

Αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις ώστε να προσδιορισθεί η αιτία θανάτου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Βρέθηκε βίντεο που δεν συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία, σε σπίτι δικαστικού πραγματογνώμονα
Η οικογένεια Τηλκερίδη έστειλε εξώδικο στην εταιρεία που χειρίζεται τις κάμερες και ζήτησε να της παραδοθεί το σύνολο του βιντεοληπτικού υλικού και να κοινοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες της διακίνησής του, εντός 48 ωρών
Τέμπη
8
Κεφαλονιά: Καταγγελία για τον 66χρονο που επικοινώνησε τελευταίος με τη Μυρτώ – «Βρέθηκα με υπέρογκα χρέη εξαιτίας του»
«Έχω υποστεί τεράστια οικονομική ζημιά, φέρομαι να ευθύνομαι για τα χρέη τους σε εφορία και ασφαλιστικούς οργανισμούς», είπε ο καταγγέλλων για τον 66χρονο
Ο 66χρονος από την Πρέβεζα που συνομιλούσε και έστειλε χρήματα στην Μυρτώ