Ελλάδα

Βρέθηκε η 16χρονη που εξαφανίστηκε από την Καλλιθέα – Είχε φύγει ξανά τον Οκτώβριο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εντοπίστηκε η ανήλικη που είχε εξαφανιστεί στις 10 Ιανουαρίου από την Καλλιθέα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» η 16χρονη Σταματίνα Σ., που εξαφανίστηκε πριν από λίγες μέρες από την Καλλιθέα, εντοπίστηκε στην Ερέτρια.

Σημειώνεται πως η 16χρονη είχε φύγει και πάλι από την οικία της πριν από λίγους μήνες, τον Οκτώβριο του 2021, και είχε εντοπιστεί και πάλι στην Ερέτρια. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία σχετικά με τους λόγους πίσω από την εξαφάνιση της 16χρονης από την Καλλιθέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Marfin: «Δεν υπάρχει ταυτοποίηση» λέει ο δικηγόρος της 46χρονης – Η ξανθιά κοτσίδα και η εξέταση του 2022 για την ίδια υπόθεση
Aναφέρθηκε και στην προσθήκη ενός ανώνυμου email στη νέα αξιολόγηση, το οποίο, όπως είπε, «εκτός του ότι είναι παράνομο, δεν λέει και τίποτα συγκεκριμένο»
H 46χρονη που κατηγορείται για τον φονικό εμπρησμό της Marfin 21