Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Βρέθηκε να περιφέρεται μόνος στο Αιγάλεω ο 12χρονος Κρίστιαν – Κώστας Λίντκβιστ

Βρέθηκε να περιφέρεται μόνος στο Αιγάλεω ο 12χρονος Κρίστιαν – Κώστας Λίντκβιστ

Αγωνία τέλος για το 12χρονο αγόρι που είχε εξαφανιστεί από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας από την περιοχή της Ακρόπολης. Ο μικρός Κρίστιαν – Κώστας Λίντκβιστ βρέθηκε στο Αιγάλεω.

Για το νεαρό αγόρι είχε εκδοθεί Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού. Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, ο 12χρονος Κρίστιαν – Κώστας Λίντκβιστ βρέθηκε να περιφέρεται μόνος του στο Αιγάλεω.

Το παιδί είναι καλά στην υγειά του. Βρέθηκε, όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, χάρη στην ευαισθητοποίηση πολιτών μετά την ενεργοποίηση του  Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών «Amber Alert».

Μόλις εντοπίστηκε το παιδί, η «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» κινητοποίησε όλες τις διαδικασίες σε συνεργασία με τις Αστυνομικές αρχές, προκειμένου ο Κρίστιαν-Κώστας να βρεθεί και να είναι ασφαλής.

Πότε εξαφανίστηκε ο Κρίστιαν – Κώστας Λίντκβιστ

Ήταν μεσάνυχτα της 2ας Ιουλίου όταν εξαφανίστηκε ο Κρίστιαν – Κώστας Λίντκβιστ από την περιοχή της Ακρόπολης. Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας και άμεσα εκδόθηκε σήμα Amber Alert.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις