Ελλάδα

Βρέθηκε ο 17χρονος που εξαφανίστηκε από το Μοναστηράκι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του Nevio Lötscher 17 ετών, ο οποίος είχε εξαφανιστεί την Παρασκευή 19 Απριλίου από το Μοναστηράκι στην Αθήνα. Ο έφηβος βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του, ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο 17χρονος Nevio Lötscher, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί βραδινές ώρες της Παρασκευής από το Μοναστηράκι εντοπίστηκε σώος και αβλαβής.

Συγκεκριμένα, ευαισθητοποιημένος πολίτης που αναγνώρισε τον ανήλικο χάρις το Amber Alert, ειδοποίησε την Άμεση Δράση και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο τμήμα όπου και αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι o ανήλικος είναι στο φάσμα του αυτισμού, κατάγεται από την Ελβετία και βρίσκεται στην Ελλάδα με συγγενικό του πρόσωπο μόλις τρεις ημέρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καλαμαριά: 26χρονη καταγγέλλει ότι την κλείδωσαν μέσα σε φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ – Δεν μπορούσαν να την απεγκλωβίσουν Πυροσβεστική και Αστυνομία
Η νεαρή γυναίκα είχε πάει για να παραλάβει φάρμακα για φίλη της, τα οποία παρά την ταλαιπωρία, δεν παρέλαβε - Παρέμεινε εγκλωβισμένη για περίπου μιάμιση ώρα
ΕΟΠΥΥ
Ενδείξεις για κατασκευαστικές αστοχίες στο αιολικό πάρκο από το οποίο ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά της Αττικοβοιωτίας
Η πυρκαγιά που ξεκίνησε από την περιοχή του Αγίου Βασιλείου Βοιωτίας αποτελεί τη μεγαλύτερη έως σήμερα για το φετινό καλοκαίρι, έχοντας επηρεάσει έκταση μεγαλύτερη των 110.000 στρεμμάτων
Φωτιά στην Αττικοβοιωτία
12