Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Βρέθηκε σακίδιο με εκρηκτικό μηχανισμό στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Βρέθηκε σακίδιο με εκρηκτικό μηχανισμό στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Καλά κρατεί ο συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τον εντοπισμό ενός εκρηκτικού μηχανισμού στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ο συναγερμός, όπως σας είχε ενημερώσει το newsit.gr, σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα, όταν ύστερα από προειδοποιητικά τηλεφωνήματα για βόμβα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, υπήρξαν αναφορές για έναν μεγάλο θόρυβο που έμοιαζε με έκρηξη.

Άμεσα στα δικαστήρια έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή, ενώ κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών πραγματοποίησε έλεγχο.

Στα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα που έκανε άγνωστος στο zougla.gr και στην Εφημερίδα των Συντακτών ανέφερε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, η οποία επρόκειτο να εκραγεί σε 25 λεπτά.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., μετά τις έρευνες εντοπίστηκε έξω από τον χώρο των Δικαστηρίων σακίδιο που περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό.

Έκρηξη δεν έγινε σύμφωνα με την αστυνομία, παρά τις περί του αντιθέτου αναφορές από κατοίκους, ενώ δεν χρειάστηκε και να επέμβει η Πυροσβεστική. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις