Ελλάδα

Βρέθηκε το 5χρονο αγοράκι που είχε εξαφανιστεί στη Βάρη

Τέλος στην αγωνία για τον 5 ετών Σπυράγγελο Α., το αγόρι που εξαφανίστηκε την Κυριακή (04.10.2020) βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του, ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η εξαφάνιση του 5χρονου αγοριού είχε γίνει γνωστή το βράδυ της Κυριακής από το Χαμόγελο του Παιδιού και μάλιστα είχε δοθεί και η φωτογραφία του παιδιού ώστε αν το δει κανείς, να επικοινωνήσει είτε με την οργάνωση είτε με την αστυνομία.

Το αγοράκι τελικά βρέθηκε και όπως έκανε γνωστό το Χαμόγελο του Παιδιού, είναι καλά στην υγεία του και η αστυνομία έχει λάβει όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται άμεσα κοντά στον Σπυράγγελο Α. και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης, έτσι ώστε να βρει το δρόμο του και τους ανθρώπους που θα τον στηρίζουν στη ζωή του, σημειώνεται επίσης στην ανακοίνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στον πρώτο όροφο σπιτιού στην Πάτρα - Επιχείρηση απεγκλωβισμού μιας ηλικιωμένης
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και άνδρες της ΔΙΑΣ, οι οποίοι απεγκλώβισαν από το σπίτι μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία είναι καλά στην υγεία της
Πάτρα
Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας: Βίντεο από τις τελευταίες εργασίες – Έκλεισε η Βασιλέως Κωνσταντίνου
Από τις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου έως τις 9 το βράδυ, θα υπάρξει ολική διακοπή της κυκλοφορίας σε ένα μεγάλο μέρος του κέντρου της Αθήνας - Οι κλειστοί δρόμοι την Κυριακή στην κλασική διαδρομή
Τελευταίες εργασίες στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Καλλιμάρμαρο για τον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο