Ελλάδα

Βρήκαν 3.500 σφαίρες στην λεωφόρο Κηφισού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μπροστά σε ένα -τουλάχιστον- περίεργο εύρημα βρέθηκαν οι αστυνομικές Αρχές την Τετάρτη, 15.12.2021, καθώς επί της λεωφόρου Κηφισού εντοπίστηκαν χιλιάδες σφαίρες!

Πρόκειται για 3.500 (!) σφαίρες σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο ίδιος μίλησε για δύο είδη σφαιρών -3.200 των 22 milimetre και 300 περίπου των 9 milimetre- λέγοντας πως ίσως άγνωστοι τις «ξεφορτώθηκαν» κατά την διάρκεια κάποιας αστυνομικής καταδίωξης, ώστε να μην εντοπιστούν στην κατοχή τους σε περίπτωση που η αστυνομία κατάφερνε να τους ακινητοποιήσει.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως αμέτρητοι διερχόμενοι οδηγοί πατούσαν με τα οχήματά τους τις σφαίρες, χωρίς -ευτυχώς- να δημιουργηθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές όσον αφορά τις σκέψεις των Αρχών για τους πιθανούς… κατόχους των χιλιάδων σφαιρών, με όλα τα σενάρια να εξετάζονται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: Πώς έχασε τη ζωή της η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα – Σε κινητά και κάμερες ψάχνει τους δράστες της επίθεσης η Αντιτρομοκρατική
Από πολυοργανική ανεπάρκεια έφυγε από τη ζωή η Βάγια Νέστορα - Δράστες από τον αντιεξουσιαστικό χώρο και με ποινικό παρελθόν «βλέπουν» οι αρχές πίσω από τις επιθέσεις με τα γκαζάκια
Θεσσαλονίκη: Πώς έχασε τη ζωή της η μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα – Σε κινητά και κάμερες ψάχνει τους δράστες της επίθεσης η Αντιτρομοκρατική