Ελλάδα

Βρήκαν 3.500 σφαίρες στην λεωφόρο Κηφισού

Μπροστά σε ένα -τουλάχιστον- περίεργο εύρημα βρέθηκαν οι αστυνομικές Αρχές την Τετάρτη, 15.12.2021, καθώς επί της λεωφόρου Κηφισού εντοπίστηκαν χιλιάδες σφαίρες!

Πρόκειται για 3.500 (!) σφαίρες σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο ίδιος μίλησε για δύο είδη σφαιρών -3.200 των 22 milimetre και 300 περίπου των 9 milimetre- λέγοντας πως ίσως άγνωστοι τις «ξεφορτώθηκαν» κατά την διάρκεια κάποιας αστυνομικής καταδίωξης, ώστε να μην εντοπιστούν στην κατοχή τους σε περίπτωση που η αστυνομία κατάφερνε να τους ακινητοποιήσει.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως αμέτρητοι διερχόμενοι οδηγοί πατούσαν με τα οχήματά τους τις σφαίρες, χωρίς -ευτυχώς- να δημιουργηθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές όσον αφορά τις σκέψεις των Αρχών για τους πιθανούς… κατόχους των χιλιάδων σφαιρών, με όλα τα σενάρια να εξετάζονται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αυτή είναι η άδεια της έγκρισης των εργασιών στο μπαλκόνι στην Κόρινθο που έπεσε και σκότωσε την 43χρονη - Τι λέει  ο μηχανικός
«Δεν είχε ληφθεί όμως κανένα προστατευτικό μέτρο, δεν είχε κλείσει το πεζοδρόμιο, δεν είχαν μπει τα αυτονόητα μέτρα ασφάλεια», τονίζει ο δήμαρχος Κορίνθου Νικόλαος Σταυρέλης
Το σημείο που έπεσε το μπαλκόνι
Ο τσακωμός, η αναρρίχηση και η πτώση της 27χρονης στο κενό από πολυκατοικία στο Μαρούσι
Αν και αρχικά οι διαρροές έλεγαν ότι η γυναίκα έπεσε δύο φορές από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της που βρίσκεται 4ο όροφο οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό έγινε μία φορά και κάτω από διαφορετικές συνθήκες
Η πολυκατοικία που έγινε το περιστατικό στο Μαρούσι
Αλλάζει ο καιρός από το Μεγάλο Σάββατο: Πάσχα με βροχές και πτώση θερμοκρασίας - «Θα μοιάζει περισσότερο με χειμώνα»
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου η μεταβολή αυτή θα φέρει βροχές και πτώση θερμοκρασίας, επηρεάζοντας κυρίως τα ανατολικά και βόρεια τμήματα της χώρας
Άνθρωπος με ομπρέλα
8