Ελλάδα

Βρήκε στον ΗΣΑΠ τσάντα με 18.000 ευρώ και επιταγές

Η υπάλληλος του σταθμού πήρε την τσάντα και την παρέδωσε στην εταιρεία και τώρα αναζητείται ο ιδιοκτήτης...

Έναν μικρό θησαυρό, προσωπικά έγγραφα και άλλα αντικείμενα, περιείχε μια τσάντα, ο κάτοχος της οποίας την ξέχασε στον σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου Νέα Ιωνία.

Την τσάντα, που περιείχε χρηματικό ποσό 18.000 ευρώ, επιταγές συνολικής αξίας περίπου 60.000 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, βρήκε μια υπάλληλος έκδοσης εισιτηρίων, η οποία παρά την οικονομική κρίση, την παρέδωσε, αμέσως, στην εταιρία ΣΤΑΣΥ ΑΕ. Η εταιρία, με τη σειρά της, την παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, το οποίο και διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του κατόχου της.

Σε ανακοίνωσή της, η ΣΤΑΣΥ ΑΕ επισημαίνει ότι προτίθεται να επιβραβεύσει την υπάλληλο, που με συνέπεια και αφοσίωση στην εργασία της παρέδωσε μάθημα ανθρωπιάς και εντιμότητας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εικόνες «Αποκάλυψης» στην Βούλα λόγω της κακοκαιρίας - Δρόμοι μέσα στη λάσπη, πολύωροι εγκλωβισμοί πολιτών, έκλεισε η Ποσειδώνος
Τόνοι νερού και μεγάλη ποσότητα λάσπης έχουν καλύψει τους δρόμους και τα πεζοδρόμια, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να μην είναι πλέον εφικτή στην περιοχή
Βούλα
13