Παρασκευή, 1 Μαρ.
12oC Αθήνα

Βριλήσσια: «Δε μπορώ να το πιστέψω» – Σοκαρισμένη η σύζυγος του κομμωτή για τις κρυφές κάμερες

Βριλήσσια: «Δε μπορώ να το πιστέψω» – Σοκαρισμένη η σύζυγος του κομμωτή για τις κρυφές κάμερες

«Δεν είμαι καλά, δεν είμαι καθόλου καλά. Δεν μπορώ να το πιστέψω» λέει συγκλονισμένη στο newsit.gr η σύζυγος του κομμωτή που φέρεται να είχε τοποθετήσει κάμερες στα υπνοδωμάτια των παιδιών της και στην τουαλέτα του κομμωτηρίου τους καταγράφοντας εν αγνοία τους δεκάδες γυναίκες.

Δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα αποκαλύπτονται για την σκοτεινή δράση του κομμωτή συζύγου της ύστερα από την έρευνα της αστυνομίας στο κομμωτήριο και στο σπίτι τους.

Η έρευνα έδειξε ότι ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου είχε τοποθετήσει κάμερες στην τουαλέτα του καταστήματος καταγράφοντας τις υπαλλήλους του και τις πελάτισσες σε άκρως προσωπικές στιγμές.

Η σύζυγος του κομμωτή μιλώντας στο newsit.gr με τρεμάμενη φωνή είπε ότι δε μπορεί να πιστέψει τα όσα έχουν αποκαλυφθεί: «Δεν είμαι καλά, δεν είμαι καθόλου καλά. Δεν μπορώ να το πιστέψω»…

Η έρευνα των Αρχών αποκάλυψε κάτι ακόμα πιο σοκαριστικό. Ο κομμωτής είχε παγιδεύσει με κάμερες και το σπίτι του στο οποίο διέμενε με την σύζυγο του αλλά και με τις κόρες της εδώ και 10 χρόνια!

«Είναι σοκαρισμένες»

Η συνήγορος της συζύγου και των δυο παιδιών της Ελένη Κατσαρού μιλώντας στο newsit.gr περιγράφει τα όσα έζησαν οι τρεις γυναίκες μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις «Οι πελάτισσες μου είναι σοκαρισμένες. Η σύζυγος του δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άνθρωπος με τον οποίο είναι παντρεμένοι εδώ και δέκα χρονιά έχει κάνει κάτι τέτοιο. Ο φερόμενος ως δράστης φέρεται να είχε τοποθετήσει κάμερες και μέσα στο υπνοδωμάτια των δυο παιδιών για άγνωστο χρονικό διάστημα».

Η δράση του αποκαλύφθηκε από την παρατηρητικότητα μιας εκ των εργαζομένων της επιχείρησης που διέκρινε στην οθόνη του κινητού του να μεταδίδεται εικόνα ζωντανά από την τουαλέτα του κομμωτηρίου.
«Η βούληση τους είναι να δηλώσουν παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας εναντίον του φερόμενου ως δράστη. Τα δυο κορίτσια είναι κόρες της πελάτισσας μου από τον προηγούμενο γάμο της.Είναι σε σοκ διότι η κατάσταση εξελίχθηκε αιφνίδια! Είναι προφανές πως δεν είχαν γνώση επί του θέματος ούτε καν υποψία».

Σύμφωνα με μαρτυρίες μέσα από το κομμωτήριο ο φερόμενος ως δράστης παρέδιδε συχνά «στικάκια» ηλεκτρονικού υπολογιστή σε έναν άγνωστο άνδρα έξω από το κομμωτήριο προφανώς με υλικό που κατέγραφαν κρυφά οι κάμερες.

Εικόνες – ντοκουμέντα στο LiveNews

Αποκαλυπτικές είναι οι εικόνες που προβλήθηκαν στο LiveNews από το κομμωτήριο στα Βριλήσσια, που βιντεοσκοπούσε παράνομα ο ιδιοκτήτης.

Διακρίνεται μια κάμερα τοποθετημένη σε τρύπα, στο πλακάκι του μπάνιου, σε ένα σημείο που δύσκολα πέφτει το μάτι. Ακόμη μία κάμερα υπήρχε ανάμεσα από καλωδιώσεις στο ταβάνι της τουαλέτας. Και αυτή αρκετά καλά κρυμμένη με μαύρη μονωτική ταινία.

 

 

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις