Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Βριλήσσια: «Νιώθω αηδία, εύχομαι να ήταν εφιάλτης» λέει η θετή κόρη του κομμωτή

Βριλήσσια: «Νιώθω αηδία, εύχομαι να ήταν εφιάλτης» λέει η θετή κόρη του κομμωτή

Απογοητευμένη δηλώνει η θετή κόρη του κομμωτή από τα Βριλήσσια για την συμπεριφορά του πατριού της, λέγοντας πως είναι θυμωμένη και λυπημένη παράλληλα.

Η ίδια μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για τον πατριό της που συνελήφθη γιατί είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο κομμωτήριο του στα Βριλήσσια και στο σπίτι του σημείωσε πως «έχω πάθει σοκ, δεν το χωρούσε το μυαλό μου και εύχομαι να ήταν ένας κακός εφιάλτης και να ξυπνούσα».

«Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να βοηθήσουμε για να μείνει μέσα και να τιμωρηθεί. Είμαι και θυμωμένη και λυπημένη, και συντετριμμένη και νιώθω αηδία για το πρόσωπό του» πρόσθεσε η 29χρονη.

Συνέχισε λέγοντας πως «δεν θέλω να σκέφτομαι καν τι έκανε αυτός ο άνθρωπος. Δεν θέλω να σκέφτομαι το βάθος, εύχομαι να μην έχει πάει πολύ μακριά» απαντώντας σε ερώτηση για το τι μπορεί να έκανε το υλικό από τις τουαλέτες και τις κρεβατοκάμαρες που συγκέντρωνε. 

«Δεν το περιμέναμε με τίποτα, πέσαμε από τα σύννεφα, ούτε που φανταστήκαμε τέτοιες πράξεις. Φαινόταν ένας κύριος που πρόσεχε πολύ τη μητέρα μας και δεν περνούσε κάτι τέτοιο από το μυαλό μας. Ήταν στοργικός θα μπορούσε κανείς να πει, δεν φαινόταν ότι θα μπορούσε να κάνει κάποια κακή πράξη» πρόσθεσε.

 

Μάλιστα, η κόρη είχε δουλέψει στο κομμωτήριο λέγοντας πως «είχα παρατηρήσει ότι πήγαινε συχνά στις τουαλέτες».

Όσο για τη μητέρα της η κοπέλα είπε ότι «είναι συντετριμμένη, είναι χάλια, πώς να φανταστεί κανείς κάτι τέτοιο; Ήταν μια φυσιολογική εικόνα, δεν θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μας κάτι τέτοιο».

«Εμείς είμαστε στη στη διάθεση των αρχών αρκεί αυτός να μείνει μέσα. Δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου» κατέληξε η κοπέλα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις