Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Βριλήσσια: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κομμωτής που είχε στήσει κρυφές κάμερες και στο σπίτι

Βριλήσσια: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κομμωτής που είχε στήσει κρυφές κάμερες και στο σπίτι

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κομμωτής από τα Βριλήσσια που είχε παγιδεύσει το σπίτι του αλλά και την επιχείρησή του με κάμερες παρακολουθώντας τη σύζυγό του, τα δύο της παιδιά, τις εργαζόμενες του και τις πελάτισσες του.

Το πρωί ο κομμωτής από τα Βριλήσσια έφτασε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων συνοδευόμενος από τον συνήγορο του. Ο δράστης βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή, ζητώντας προθεσμία για να απολογηθεί ύστερα από την μήνυση που κατέθεσαν η σύζυγός του και οι δύο κόρες της.

Ο κομμωτής αντιμετωπίζει ήδη κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος ύστερα από τη μήνυση που κατέθεσαν οι εργαζόμενες στο κομμωτήριό του και οι οποίες ήταν οι πρώτες που ανακάλυψαν την δράση του.

Η σύζυγος και οι δυο κόρες της είναι συγκλονισμένες από τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ύστερα από την αστυνομική έρευνα στο σπίτι τους.

Ο κομμωτής είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο θερμοσίφωνο, αλλά και στην τηλεόραση του σπιτιού τους, παρακολουθώντας και καταγράφοντας τις τρεις γυναίκες σε προσωπικές στιγμές.

Η μεγαλύτερη κόρη της συζύγου του μιλώντας το πρωί στο newsit.gr δήλωσε: «Και εγώ και η αδερφή μου και η μητέρα μου είμαστε συγκλονισμένες. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι μας έχει συμβεί αυτό το πράγμα. Νιώθω αηδιασμένη για αυτόν τον άνθρωπο».

Οι αρχές αποκάλυψαν τη δράση του και στο κομμωτήριο που διατηρούσε μαζί με την επί 10 χρόνια σύζυγό του.
Ο κομμωτής είχε τοποθετήσει μέσα στην τουαλέτα του κομμωτηρίου κρυφή κάμερα η οποία και κατέγραφε τις πελάτισσες αλλά και τις εργαζόμενες.

Οι εργαζόμενες έχουν κινηθεί νομικά εναντίον του συγκεκριμένου ανθρώπους ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη αλλά και να ενημερωθούν εάν τα βίντεο που τραβούσε κρυφά τα διοχέτευε στο διαδίκτυο.

Οι γυναίκες που εργαζόταν στην επιχείρηση το πρωί κατήγγειλαν το γεγονός και στην Επιθεώρηση εργασίας ζητώντας να λάβει άμεσα μέτρα.

Ρεπορτάζ: Σωτήρης Καραμίντζας

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις