Συμβαίνει τώρα:
Τροχαίο στην Αττική Οδό: Κλειστό το ρεύμα προς αεροδρόμιο στο ύψος της Μεταμόρφωσης
Ελλάδα

Βροχές και μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας: Στο «κόκκινο» η κίνηση στο κέντρο

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» σε Σταδίου, Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας, Αλεξάνδρας, Κηφισίας, Μεσογείων και Κηφισό
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αρκετή υπομονή, πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί της Αθήνας που επέλεξαν να απολαύσουν το απόγευμα των Χριστουγέννων, εκτός σπιτιού. Τα εκατοντάδες αυτοκίνητα σε συνδυασμό με τη βροχή, έχουν προκαλέσει κίνηση στους δρόμους του κέντρου.

Όπως είχαν προβλέψει τόσο η ΕΜΥ όσο και το Αστεροσκοπείο Αθηνών, στην Αθήνα, ανήμερα των Χριστουγέννων, επικράτησαν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε να εκδηλώνεται χιονόπτωση στην Πάρνηθα. Εξαιτίας αυτού, η κίνηση στους δρόμους ήταν αναπόφευκτη.

Σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου της πόλης παρατηρούνται καθυστερήσεις και μποτιλιαρίσματα. Τα σοβαρότερα προβλήματα παρατηρούνται σε Σταδίου, Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας, Αλεξάνδρας, Κηφισίας και Μεσογείων, ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στον Κηφισό κυρίως στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας στις 20.00:kinisi dromoi

Ο καιρός θα συνεχίσει να είναι και αύριο βροχερός στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, αναμένονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα ξεκινήσει από τους 7 βαθμούς και θα φτάσει το πολύ τους 14 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα φτάσουν ως τα 8 μποφόρ.

Και στην υπόλοιπη Ελλάδα, την Πέμπτη αναμένονται βροχές, καταιγίδες, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πριν 15 ημέρες υπήρξε προειδοποίηση κατάρρευσης» της πολυκατοικίας στα Πετράλωνα - Δεν έγιναν εργασίες λόγω υψηλού κόστους
Αρμόδιοι τεχνικοί είχαν συστήσει στους μηχανικούς της νέας πολυκατοικίας να ρίξουν εκτοξευόμενο σκυρόδεμα, διότι υπήρχε κίνδυνος κατάρρευσης του χώματος της διπλανής πολυκατοικίας
πετράλωνα